Kosmetiikka

Goldwell & Kms Academy Helsinki avajaiset

KAO Finland Oy:n toimisto, Goldwell & KMS California-Academy sekä tukkumyymälä järjesti eilen avajaiset Unioninkadulla ja sain kutsun tähän iltatilaisuuteen. Mallit käyskentelivät kauniissa kesäisissä asuissaan  kukkaset istutettuina hurmaavien kiharakampauksien joukkoon ja tyylikkäät, mutta yllättävän vahvat meikit kasvoillaan. Tietysti oli kyse näytöksestä, mutta rohkeaan simämeikkiin kiinnitin itse huomiota. Ihaninta minusta oli nämä kukkakoristeet hiuksissa ja kauniisti hulmuavat kiharat. On hienoa, että nykyisin meilläkin uskalletaan koristella hiuksia ja ihan jopa päiväsun kanssa. Se tuo mukavasti piristystä arkisempaankin asuun. Tässä ollaan kyllä edistytty ajasta ”rumat ne vaatteilla ja koruilla koreilee” ja ehkä syytä on jo ollutkin. Ihmiset kun täällä suomessa ovat välillä niin kärkeviä huomauttelemaan toisten ulkoisista olemuksista ja päin naamaa. Ehkäpä sitä sivistystä tälläkin saralla ollaan saatu tai saadaan meidän käytökseen.

Ruokaa, juomaa ja alakerassa saksofonin soittaja toivottamassa vieraat tervetulleiksi.
Kutsuvieraita tuntui olevan paljon ja juhlinta oli aloitettu jo päivätilaisuudella, jossa avoimien ovien tapaan pystyi käymään pyörähtämässä tutustumassa tiloihin ja toimintaan.
Kiitos mukavasta illasta kutsujille ja seuralle.

                                         With love,
                                         M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *