Sisustaminen

Vaatehuoneen päivitystä Ikean Kompliment sisusteilla


Melkein kaksi vuotta olin tyytyväinen Ikean Pax systeemiin niillä sisusteilla, mitkä olin sinne silloin rempatessa hankkinut. Mutta nyt alkoi syyhyttään lisäsisusteet, kun huomasin, ettei mikään laatikko enää pysynyt siistinä ja joka paikka tursusi yli. Sattumalta huomasin, että Ikean Kompliment laatikostot ja kaikki muutkin sisusteet olivat nyt 20% alessa, joten päätin käyttää tarjousta hyväksi ja hankkia muutaman laatikon lisää. 

Olin kyllä miettinyt tätä projektia vasta kesälle, mutta koska se nyt sattui tähän saumaan, niin kannattihan se käyttää hyväksi. Alennuksen saa Ikea family-kortilla, joten raahasin Ikeasta sitten kolme laatikkoa lasietusarjalla. Nämä ovat eri tyylisiä, kuin nuo pari vuotta sitten hankitut laatikot. Olivat ennättäneet muuttaa tyyliä, mutta nämä uudet ovat kyllä todella tyylikkäitä, juuri tuon lasisen etusarjan ansiosta. 

Mies asensi ne tänään kohtaan, jossa ennen oli vain yksi hylly ja niiden alla valkoisia pahvilaatikoita. Säilytin siellä lenkkareita sun muita läpsyköitä, joita ei juuri sillä hetkellä käytetä. Mutta pahvilaatikot eivät sitten käytössä toimineet minulla, kuten olin aluksi suunnitellut, joten pahviset laatikot pois ja tyylikkäämmät tilalle ja nyt voin asetella vaatteet hieman väljemmin. Rytmi ei toteudu noiden laatikoiden kanssa, mutta ei se minua häiritse, kun ovat niin erilaisia. Voihan niitä vielä säätää, jos käy häiritsemään. Nyt mennään näillä. Laittelen parempia kuvia vaatehuone/officesta kunhan toinenkin puoli on siivottu ja kunnossa. Kyllä se kuulkaas aina välillä on, mutta nyt on vielä hienosäätö kesken tämän inspiraation jäljiltä. Hyvä tässä hommassa oli se, että sain kassillisen Uffille toimitetuksi ja kirpparille yhden kassin ja roskiinkin meni jotain. Siivoilu ja huoneiden pikku päivitys kannattaa aina.

                                               

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *