Kosmetiikka

Faby Music nail lacquer summer 2015

Let the colors play! Todellakin. Aivan ihastuttavat kesäsävyt Faby Music 2015 kynsilakoissa. Kokoelmassa on 12 kynsilakkaa, jotka muistuttavat musiikin neljää genreä, Pop, Soul, Country ja Rock. Minä valitsin näistä kolme sävyä ja hyvältä ne näyttävät pulloissa ja vielä paremmalta kynsissä. Tämä oli minun ja meidän neitien ensimmäinen kokemus tähän Italialaiseen Faby-lakkamaailmaan  ja sehän vei mennessään. Todella hyvä pigmentti, levitettävyys ja kesto. Pullosta saa hyvän otteen ja siveltimellä oli helppo levittää, tosin kyllä siinä alussa lakkaa tuli hieman liikaa, joten menihän sitä vähän yli, mutta kokemus opettaa. Tuossa tummassa liilassa on mahtava metallinen hohde, johon ihastuin, eikä se kaivannut edes päällyslakkaa tuomaan kiiltoa. Tosin kestävyyttä päällyslakka kuitenkin antaa, joten kaipa sitä on vielä lisättävä.

Hieman tietoa Fabystä:
Faby tuotemerkin on perustanut italialainen perheyritys Faby Line, jolla on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisillä markkinoilla. Ammattimainen yritys ja ylellinen Faby-kynsienhoitotuotelinja vangitsee italialaisen tyylin ytimen. Jokainen Faby-sarjan yli 200 upeasta, runsaspigmenttisestä kynsilakasta on vastaus vaativammankin lakankäyttäjän unelmiin. Faby-sarja sisältää tuotteita niin kuluttajien kuin ammattilaisten käyttöön.
Lehditötiedote

Keep on the Sunny side – COUNTRY Romanttisten balladien pinkki-oranssi. Keep on the Sunny side-laulu nosti The Carter Family yhtyeen suureen suosioon 1920-luvun lopulla.

Dedicated to Birgitte – POP tyylikäs fuksia, naisellinen, voimakas. Omistettu erityiselle naiselle.

Soundcheck – ROCK- Tämä kimalteleva purppurasävy kynsiin ja menoksi konserttiin.

Faby big free
Kynsilakat eivät sisällä seuraavia haitallisia ainesosia: BDP(dibutyyliflataatti), tolueeni, formalehydi, formalehydihartsi, kamferi, eikä tuotteita ole testattu eläimillä.
Ovatko Faby lakat sinulle jo tuttuja?

Tuotteet saatu blogitestiin
Yhteistyössä Fabynails
www.facebook.com/fabyfinland

                                                                 With love,
                                                            M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *