Kosmetiikka

Herbina

Bernerin kutsuilla viime viikolla, saimme muhkean lahjakassin täynnä ihania tuotteita, joista osa oli jo tuttuja ja osa täysin uutuuksia meikäläiselle. Herbinan vartalotuoksun sain itse valita ja tarjolla oli tämän melonin lisäksi, suklaa ja marjainen mansikka. Mansikka tuoksuna oli hieman liian makeahko minun nenääni, joten se sai jäädä. Samoin suklaa, vaikka suklaa herkkua onkin, en pidä siitä ihollani. Joten vartalotuoksuksi valitsin melonin. Makeahko sekin, mutta hyvin hennolla, miedolla tavalla.

Herbinan kuivashampoo on meille tuttu jo Livboxista ja sitä mini m on varsinkin kokeillut ja hyväksi todennut. Hiuksista lähtee se lätistynyt fiilis ja tukan saa pöyhötettyä koholle ja freesattua tämän tuotteen avulla.

Mini m kokeili tätäkin tuotetta jo heti samana iltana kun sain sen ja suihki sitä letitettyihin hiuksiinsa. Yllättävän lyhyen ajan päästä hiukset jo kihartuivat mukavasti, joten tehokas tuote juuri tällaisiin kampauksiin. Pelkästään tällä kiharat eivät tietysti kestä vaan tarvitaan myös lakkaus lopuksi. Rennon surffitukan tällä saa kyllä aikaiseksi ja sehän tämän tuotteen tarkoitus onkin.

Tuotteet saatu blogitestiin.
Lisätietoja Herbina
Yhteistyössä Berner

                                                            With love,
                                                         M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *