Lifestyle

Beauty within

Istuin tiistaina mielenkiintoisella beauty within luennolla, jossa kerrottiin kuinka säilyttä ihon heleys, vahvistaa hiuksia ja kynsiä sisältäpäin. Tilaisuuden oli järjestänyt Hankintatukku Oy, joka on Suomen johtavia ravintolisävalmistajia.
Olen ollut ravintolisien suhteen hieman skeptinen viime vuosiin asti, mutta nyt olen pikkuhiljaa alkanut muuttaa ajattelutapaani. Ennen ajattelin, että kyllä ne kaikki tarvittavat vitamiinit tulevat terveellisestä ruuasta, kunhan muistaa syödä vihanneksia, marjoja hedelmiä ja kunnollista perusruokaa. Pakko se vaan on uskoa, että nykyisin ja varsinkin allergisena, en ehkä kuitenkaan saa sitä kaikkea tarvitsemaani. Kuuntelin korvat tarkkana varsinkin minulle mieluisista aiheista, kuten ihon kuntoon vaikuttavista ravintolisistä. Olenkin napsinut useamman kuukauden Vivania Ceramide  Anti-Aging kapseleita ( postaus aiheesta täällä) ja kuinka ollakaan, niin poskeni eivät enää kipeydy talvipakkasessa ja viimassa ulkoillessa. Tähän meni aikaa, ennenkuin sen tajusin, että mistä se todennnäköisesti johtuu. Toki oikeilla ihonhoitotuotteilla on myös osansa eli tässä tapauksessa hyvä combo ja homma toimii. Nyt sain vielä kokeiltavaksi Vivania Beauty shot kollageeni juomaa, jota muodin ja kauneuden ammattilainen Leena Sarvi kehuu nuoruuseliksiiriksi. MUTTA siinä on kalakollageenia, joten ehkäpä sitä ei meikäläisen sovi kokeilla.
Tämän tuotteen tilalle minun on sitten otettava nämä Vivania Skin Omega ja Vivania Skin Beauty and Anti Wrinkle kapselit. Yhdestä kosteuttavia tekijöitä, toisesta kollageenia ja kolmannesta kimmoisuutta.

Rusketuskapselit auttavat saamaan tasaisen rusketuksen ja estävät palamasta. Harmi, ettei matkaa aurinkoon ole nyt tiedossa, mutta ehkä tätä voisi käyttää myös kotimaisemissa aurinkoa odottaessa.

Tämä purkin asetan miehelle syötiksi ja aion itse myös kokeilla magnesium tabletteja. Katsotaan tuntuuko missään. Tosin yleensä kuulemma tuntuu, kun tämän tuotten jättää pois. Auttaa myös väsymykseen ja uupumukseen.

Kynnet, hiukset ja iho hyötyvät näistä Evonia kapseleista. Keratiini vahvistaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa, vähentää hiusten lähtöä pesun ja kampaamisen yhteydessä. Vahvistaa kynsiä, vähentää katkeilua ja lohkeilua. Siloittaa ihon juonteita ja ryppyjä, lisää kiinteyttä ja elastisuutta sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Vähentää ihon punoitusta ja herkkyyttä. Toimii myös nivelten hyväksi. Vanhempi tytär lupautui näiden koekaniiniksi.

Onhan tässä pilleri poikineen  ja näitä on mielenkiintoista kokeilla ja kertoa sitten kuulumisia teillekin, että mistä on oikeasti hyötyä. Itselleni tämä on sellainen viidakko, että hyvä kun sain kuulla farmaseutin luennon, niin tiedän mitä käyttää.  Toivon, että herkkä vatsa ei ala protestoida tälle pilleri-innokkuudelle.

Käytättekö te mitään kauneuteen liittyviä ravintolisiä?

Tuotteet saatu blogitestiin
Yhteistyössä Hankintatukku Oy
 www.hankintatukku.fi

                                                                   With love,
                                                              M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *