Kosmetiikka

idhair & L`anza

Idhair ja L´ANZA tarjosivat mukavan blogitapahtuman hiusjuttujen parissa ja kampausvinkkejä meille esitteli kansainvälinen kouluttaja Johan Arvidsson yhdessä Jenni Ruposen kanssa. Herkuttelultakaan emme voineet näiden kauniiden kattausten äärellä välttyä, joten napostelimme siinä samalla, kun katselimme hiusnäytöksen antia.

Useampi malli pyörähti lavalla kammattavana ja tässä mahtavan kiharakampauksen välitulos. Näin saat menevän kiharapilvikampauksen, kun kiharrat hiukset ja nostat kiharat klipsien avulla jäähtymään ja sitten sormin vedät kiharat auki. Kaunis kukkaishelmipanta antaa ilmettä ja pisteen iin päälle kampaukseen.

Mutta jos haluat juhlavampaa ja romanttisempaa kampausta, niin kiharat pinnattiin asetelmaan, mihin voi lisätä kukkasia ja tässä upea kampaus kesäjuhliin tai vaikka morsiammelle. Pienet kukkaset voit poimia vaikka omasta penkistä ja suihkaista niihin hiuslakkaa ja asetella ne aivan viimeisenä kampauksen lomaan. Tai sitten kannattaa kääntyä floristin puoleen, jos haluaa kukkasen kestävän kamapauksessa koko pitkän päivän ja illan.

Hieman lyhyempien hiusten kiharakampaus, jossa latvoja on hieman vaalennettu.

Mini m pääsi myös kammattavaksi, mikä oli kiva juttu, sillä yleensä hän itse aina väkertää omia luomuksia hiuksiinsa. Nyt kampaus tehtiin punomalla lettiä, joka näyttää letiltä, mutta tekniikka on hieman erilainen. Miljoona ponnaria ja pinniä hukkui lopulta tukkaan.

Lettiä löysennettiin ja se saatiin näin puolta lyhyemmäksi. Hauska ja näyttävä jo pelkästään näinkin.

Tässä lopputulos. Kaunis kampaus ihanan tuoksuvan eukalyptusoksan kera. Kaupungin läpi kulkiessa mini m sai kehuja kampauksesta, mutta oksa otettiin pois kun hän lähti rippikoulutapaamiseen tämän jälkeen.
Minusta on mukavaa, että näitä kiharakampauksia on tulossa muotiin, sillä ne tuovat pehmeyttä kasvoille ja sopivat melkein kaikille.

Lämpimät kiitokset illan järjestäneille.
Yhteistyössä L`anza
www.idhair.fi
www.facebook.com/IdhairFinlandOy

                                                                     With love,
                                                                M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *