Matkustaminen

Silja Serenaden ostosmahdollisuudet

Palaan vielä kerran tuohon mukavaan pääsiäismatkaan, minkä teimme Tukholmaan kuun alussa. Nimittäin nykyisin laivoilla on todella mukava tehdä alkoholi-, karkki-ja kosmetiikkaostosten lisäksi vaikkapa vaate-, laukku-, asuste- ja koruostoksia. Laukkuja kävimme vain kuolaamassa, mutta olisihan noista jonkun voinut kotiuttaakin.

Kello-ja koruvalikoimissa löytyy sekä arvokelloja että ihan normaali hinnoissa olevia kelloja. Ihastuttavia ja valinnan vaikeus tulee näitä katsellessa.

En voinut vastustaa, kun huomasin tämän ihana pehmoisen, nykyisin se tuntuu olevan meikäläisen ostoksissa perusvaatimus, valkoisen neuletakin Freequentilta ja tyytyväisenä sen ostin. Sille oli heti lainaajia molempina iltoina, sillä laivalla oli loppujen lopuksi aika viileä ilmastoinnin takia, joten tämä oli mukava vetäistä olkapäille lämmittämään.

Etukäteen ostetut syntymäpäivälahjat ovat tylsiä, jonkun mielestä, mutta jotta saa mieluisan, on se hyvä tehdä sankarin oman valinnan mukaan. m täyttää kohta vuosia ja siksi hän sai tehdä kellovalinnan ja tämä miellytti eniten. Kaunis Guess koristaa nyt neidon rannetta.

On ihan pakko vielä hehkuttaa Serenaden Italialaista ravintolaa, jonka pippuripihvi oli viedä kielen mennessään ja mieskin piti tästä kana-pasta-annoksesta ja kehuskeli sen herkulliseksi. Leivät tarjoiltiin hauskasti ja persoonallisesti paperipusseissa, joita kuvassa hieman näkyykin. Kannattaa käydä jos mielii hyvää ruokaa.

 Lisätietoja Tallink Silja                                             
 Yhteistyössä Tallink Silja Oy

                                                   

                                                          With love,
                                                       M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *