Lifestyle

SkinPro Cleansing system by Oriflame

Valveutunut tyttäreni, mini m, oli ihastellut ihonpuhdistuslaitteita jo jonkin aikaa ja hän oli lukenut näistä vekottimista vain hyvää  ja piti minulle esitelmiä siitä, kuinka ihon kunto paranee ja puhdistaminen on helpompaa ja tehokkaampaa. Kerroin hänelle, että taitaa jäädä haaveeksi, sillä laitteiden hinta on satasia, joten ilo oli rajaton, kun huomasimme Oriflamen sivustolla vastaavanlaisen laitteen, ja hintakaan ei ollut mahdoton.

Saimme tämän laitteen Oriflamelta blogitestiin ja sillä mini m on nyt surruutellut kasvojansa joka ilta kuuliaisesti. Hänen ongelmansa iholla ovat olleet miiliumit ja jonkin verran niitä oikeanlaisilla kosteuttavilla tuotteilla olemmekin saaneet vähentymään.

Harjasosa kostutetaan vedellä ja normaali puhdistusaine levitetään kasvoille. Iho puhdistetaan pyörivin liikkein kevyesti painaen harjaa otsalla, poskilla ja leualla välttäen silmänympäryksiä, noin  minuutin ajan. Laitteessa on ohjelma minuutin automaattikatkaisulla. Lopuksi kasvot huuhdellaan vedellä. Laitteessa on kaksi tehoa. Skinpro laitteeseen saa syväpuhdistavan harjan, jolla saadan aikaan vielä tehokkaampaa tulosta.
Skinpro syväpuhdistaa meikin, öljyn, lian ja talin iholta tehokkaasti. Kuolleet ihosolut ja syvällä olevat epäpuhtaudet puhdistuvat tämän laitteen avulla. Ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi ja sileämpi, vaikka hänellä on ollut käytössä vain se perusharja. Uskon tähän, sillä olen läheltä seurannut mini m:n ihon kuntoa nyt vajaan kuukauden päivät ja ihosta on se miliumien röpelöisyys vähentynyt. Toki kaikkia emme ole vielä saaneet hyvästellyksi. Mutta toivoa on.
Laitteen harjasosa pestään saippuavedellä kerran viikossa ja uusi harja kannattaa vaihtaa kolmen kuukauden välein. Itse suosittelen käyttämään tätä harjaa vain iltaisin, ettei tule liian kovaa kulutusta ja hankausta, ainakaan kuivalle iholle. Laite toimii paristoilla, joten matkalle tämä on myös helppo ottaa mukaan.

Tuote saatu blogitestiin.
Yhteistyössä Oriflameme
Lisätietoja löytyy täältä:  Oriflame

 
                                                                  With love,
                                                              M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *