Lifestyle

Paljon onnea 18 vuotias neitokainen

Rakas tyttäremme täytti tänään maagiset 18 vuotta. Aika on mennyt siivillä ja en millään voi tajuta hänen nyt astuvan aikuisten maailmaan. Tuntuu, että vasta eilen hänet kannettiin pikkuruisena käärönä kotiimme ja nyt kaunis,uljas neitokainen on astunut tilalle. Lapsuuden aika on ollut kultaista, toki vaikeuksiakin matkalla on ollut, mutta urheasti hän on niistä selvinnyt. Nyt on ihana seurata sivusta ja elää rinnalla nuoren elämässä, kun tulevaisuus on vielä avoinna ja mitä vaan voi tehdä. Ei huolet ja murheet paina. Toivon sinulle ihanaa elämää ja sylintäydeltä onnea. Olet meille rakas.

Tässä vielä kyyneleitä pyyhin poskiltani tätä kirjoittaessai, sillä herkkis kun olen. Mutta yhden lahjan haluan teille esitellä ja sen valinnan tein tyttären vinkin perusteella. Hän halusi Thomas Sabo koruunsa 18v charmin ja sellaisen sain tilattua Keskisen Kellokaupasta. Tämä on muistona mukava aikuisuuden päivästä. Olen muutenkin pitänyt tätä rannekorua kivana juttuna, kun siihen saa kerätä muistoja ja lisätä niitä sitten mukaan roikkumaan ja muutamahan tuolla jo killuukin.

Sain tämän tilauksen myötä myös teille lukijoille kivan edun, jolla saatte toukokuun 15. saakka 10 % alennuksen normaalihintaisistaThomas Sabo koruista. Eli alekoodi on KRISTALLI.
Äitienpäivät ja yo-juhlat ovat tulossa ja rippilastakin voisi korut kiinnostaa, joten tässä voisi olla kiva lahjaidea.

Verkkokauppaan pääset tästä: Keskisen Kello oy
Postaus on toteutettu osittain yhteistyönä, saamalla korusta alennusta.

                                             With love,
                                            M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *