Lifestyle

Hauskaa Vappua!

Vappuaattona joissakin kouluissa on tapana pukeutua naamiaisasuihin, mutta suomalaisethan haluavat tehdä sen hyvin hillitysti, jos lainkaan. Varsinkin kun on kyse teineistä. Koska mini m on koulussaan tukari, eli tukioppilas, niin hän valmistelee muiden tukareiden kanssa vuoden aikana ohjelmia koulun juhliin.  Toivomuksena oli, että nuoret pukeutuisivat ja sitten paras asu palkittaisiin. Kaikki eivät tietenkään halua pukeutua, mutta joidenkin pitää näyttää esimerkkiä, joten tässä tapauksessa nämä tukarit osoittavat, että hassuttelu on sallittu ja ei siinä kasvojaan menetä, jos pukeutuu erikoisemmin ja naamiaisasuun.Tänä vuonna tukarit he olivat sopineet pukeutumiskoodiksi keijuaiheen ja tässä neitokainen valmiina juhliin, tosin siivet hän lainasi kaverilta, joten kuvista ne nyt puuttuvat. Taisi olla kivaa tämä tällääminen.

Kurjaa vain oli, että koulussa oli tehty paloharjoitus tämän juhlan aikana ja tyttöparka oli värjöitellyt tässä asussa ulkosalla ainakin parinkymmentä minuuttia. Toivottavasti ei vilustunut. Mutta sellaista voi sattua.

                                   Hauskaa vappua!

                                            With love,
                                           M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *