Kosmetiikka

Dr.Hauschka Night Serum

Olin tässä maaliskuun loppupuolella Dr.Hauschka Night Seerumin lanseerauksessa. Hieman yllätyin, koska yleensä Dr.Hauschkan ihonhoitorutiineihin ei kuulu iltaisin kuin kasvovesi ja nyt oltiin tuomassa markkinoille Yöseerumia. Mikäs nyt on muuttunut? Dr.Hauschkan yöllä käytettävä rasvaton yöhoito tukee ihon luonnollista aineenvaihduntaa, joka on öisin aktiivisimmillaan. Jotta kuona-aineiden poistumista ei rasitettaisi rasvapitoisella hoidolla, niin hoito-ohjelmassa on vain stimuloivia ja uudistavia kasviuutteita. Niiden ansioista ihosolut voivat hengittää vapaasti.

Uudesta Night seerumista kerrotaan seuraavasti:
Rasvaton yöseerumi on tarkoitettu ihon öiseen perushoitoon. Yöseerumi auttaa ihoa uudistumaan ja löytämään jälleen luonnollisen tasapainonsa. Se antaa ihon hengittää vapaasti. Tuoksuva koostumus, jossa on omenankukkaa ja omenaa, tukee ihon rytmiä halki yön. Taikapähkinäuute auttaa vahvistamaan ihoa, josta se voi säteillä raikkaana aamusta alkaen.

Olen kokeillut tätä yöseerumia hyvin varovaisesti vain kaulan ja dekolteen alueelle testaillen omia mahdollisuuksia allergian suhteen. Reagoin yleensä tuoretta omenaa syödessäni, mutta käsiteltynä mehussa, paistoksissa ja keitoksissa omena käy. Tässä omenaa on puristettu ja tuskinpa mitenkään enempää käsitelty, joten siksi varovaisuus. Allergiaa en ole huomannut, joten olen turvallisesti  käyttänyt tätä iltaisin kohta yli kuukauden. Seerumi selvästi napakoittaa kaulan ja dekolteen ihoa ja antaa kiinteyttävän tunteen. Minua miellytti tässä tuotteessa se, ettei tuoksu ”lyö yli laidan”, kuten näissä luonnonkosmetiikkatuotteissa yleensä tahtoo käydä. Seerumi on kevyt ja nopeasti imeytyvä ja olen ottanut sen ihastuttavana uutena tuotteena ihonhoitorutiineihini.

Ecotoolsilta saimme myös suloisen pehmeän unimaskin, jota tytär on kokeillut ja hyväksi todennut. Itse en unimaskilla osaisi nukkua, mutta ehkä matkoilla jossain lentokoneessa tämä on kätevä. Kuosi on kyllä tehty hyvin miellyttäväksi ihoa vasten ja en usko tämän ärsyttävän herkkääkään ihoa.

Tuotteet saatu blogitestiin yhteistyössä Dr Hauschka ja Ecotools
Lisätietietoja Dr.Hauschka ja Ecotools

                                                              With love,
                                                          M

14 Comments

 • Mysterious M

  No siltä minustakin tuntui. Mietin jo, että pitäisikö laittaa jotain kosteutusta päälle, mutta en tohtinut ja hyvin tämä on toiminut:) Toivon vaan, että kiristys jatkuisi ja se näkyisi jatkossa…:D

 • Tiia K

  Upeita kuvia ja myös aivan mieletön uui banneri <3 Oih tuo unimaski on niin paras ja pehmoinen kuin kevein uni. Rakastan sitä ja tulee kuules sellaista suitsutusta niin seerumista kuin unimaskista omaan postaukseen. Seerumi on uskomattoman napakoittava.

  Kivaa lauantaita. <3

  On tää hankalaa blogihomma, kun läppäri meni rikki. Mies juuri toi autosta työläppärinsä, kappas pääsin heti hommiin. 🙂

 • Mysterious M

  Kiitos Tiia! m auttoi tuon bannerin kanssa, sillä kun se kävi hetkessä:) Se voi auttaa sinuakin, jos tarvit apua, lupasi jo!!
  Seerumi yllätti kyllä meikäläisen ja tuntuu todella siltä, että kaula nuortuu…vai onko toiveajattelua:D
  Onneksi sait miehesi läppärin, jolla blokata, muutenhan tää taitaa olla aikas vaikeeta ja puhelimella ei meikäläisen hermot kestäis! Koeta jaksella ja mukavaa lauantaita, vaikka sataakin:)

 • Jonna H.

  Musta on ihanaa, että Hauschka on uskaltanut hieman luopua tosta tiukasti kiinni pitämästään linjasta, että ei voiteta yöksi. Tämä seerumi on tosi mielenkiintoinen uutuus.

 • PauMau

  Tuon Dr.Hauschkan tunnen ainoastaan nimeltä, pitäisi ehkä joskus kokeilla. Herkkäunisena yömaskit ja korvatulpat ovat ylimääräisinä häiriötekijöinä pois kuvioista, onneksi asun maalla, jossa talvella vallitsee katuvaloton säkkipimeys ja kesällä pimennetään pimennysverhoin 🙂

 • Mysterious M

  Tervetuloa blogiini PauMau! Kyllä minullakin on hankala nukkua minkään ylimääräisen härpäkkeen kanssa ja jos vielä on vaikeuksia saada unta, niin ei kyllä näilläkään onnistu. Mutta tytär tykkäsi unimaskista ja sen nappasi käyttöönsä:)
  Dr.Hauschaka on ainakin tämän seerumin ja vartalovoiteiden saralla positiivisesti yllättänyt minut.

 • Mysterious M

  Joo, siksi olinkin aluksi vähän ymmälläni. Hyvä, että seerumia nyt edes voi laittaa, mutta tunne on aika napakoittava ja toiset ovat sanoneet, että tarvitsee jonkin kosteuttavan tuotteen tämän päälle. Kyllä se kiristävä tunne häipyy, jos iho ei ole ihan rutikuiva:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *