Kosmetiikka

Dr. Schrammek BB Blemish Balm

Näin kevään kunniaksi päätin kuvata teille Dr. Schrammek BB Blemish Balm tuotteen luonnon helmassa ja otin alkukuvaksi omenapuun hiirenkorvilla olevan lehden. Koneelle kuvaa ladatessa olin saada hepulin, sillä eikös siellä kyydissä kököttänyt pahuksen muurahaisen näköinen tuholainen, joka jokainen vuosi kiusaa meidän omenapuita. Se syö kukat ja lehdet ja tekee sitä inohttavaa verkostoa ja pieniä mustia munia lehden alle. Onko tämä nyt se tuomenmarjakoi? Vai mikä? Olen myrkyttänyt sitä jengiä useamman vuoden mäntysaippualiuoksella, koska en halua/uskalla niitä supermyrkkyjä käyttää. Osaisiko kukaan antaa kunnon vinkkiä vai onko pakko taas vaahdottaa puu? Sillä ne vähäksi aikaa tokenee ja on aika luonnollinen tapa myrkyttää ja ei tarvitse niin varoa, mutta ei se varmasti ole riittävän tehokasta.

Mutta sitten itse tuotteeseen, jonka pyysin testiin. Dr. med. Christine Schrammek Blemish Balm Light oli ensimmäinen ja alkuperäinen BB-voide, jonka Dr. med.Christine Schrammek kehitti 1960-luvulla. Voide kehitettiin punoittavan, epäpuhtaan, rasvaisen ja akneen taipuvaisen ihon hoitoon. Toinen syy oli myös auttaa ihoa toipumaan yrttisyväkuorinnan jälkeen. Voiteen tuli hoitaa, peittää ja ehkäistä ihotulehdusta. Tämä BB-voide on dermatologisesti testattu hoitovoide.
Eli näitä tietoja keräsin BB-voidetta etsien  ja ajattelin, että olen ollut useamman kuin kerran hieman pettynyt näihin kyseisiin jälkeenpäin kehiteltyihin voiteisiin. Miksipä en ottaisi selkoa, millainen itse BB-tuotteiden äiti sitten on. Greencos oy:ltä, maahantuojalta, vastattiin ystävällisesti tiedusteluihini ja sain tätä ”kulttimainetta” niittänyttä tuotetta hyppysiini suhteellisen nopeasti blogitestiin.
Omat kasvot ovat siis punakat nenän päältä ja nenän viereltä, mutta copuerosa on saatu hallintaan, paria ärsyttävää suonta lukuunottamatta. Näppyjä minulla ei ole ja iho on muuttunut kuivaksi vuosien saatossa. Toiveena olisi että voisin luopua paksuista meikkivoiteista ja siirtyä kevyempiin versioihin. Ajoittain punotuksen takia peittäminen paksummalla meikkivoiteella  on kuitenkin melkein pakollista. Juuri luonnollisuus ja meikin keveys oli mielessä ja sävykseni valitsin light, sillä se on hieman keltaisuuteen menevä ja peittäisi sitten sitä punoitustakin.  Muita sävyjä on classic, hieman tummempi ja honey tumma, jos noihin kuviin on uskominen.
Olen käyttänyt tätä päivittäin, innokkaasti, sillä se tekee kasvoille luonnollisen näköisen pinnan. Tuotetta ei tulisi käyttää, kuin vain hoitoa tarvitsevalle alueelle, mutta minä olen käyttänyt sitä koko kasvoille. Onhan minulla otsassa ja leuan alueellakin vähän punoitusta, joten why not. Eihän se nyt täysin kyllä sitä punakkuutta nenällä ja niitä suonia peitä, mutta kyllä tällä pelkästään kauppaan voisin mennä. Lisään kyllä yleensä sitten toista paksumpaa BB-voidetta siihen nenään ja pelkästään jo siksi, että tämän Schrammekin suojakerroin on 15 ja se ei minulle riitä. Mutta muuten nautin kermamaisen voiteen levityksestä ja tuoksukin on mieto ja miellyttävä, meikkivoidemainen. Eipä kyllä ole tässä vähään aikaan kihelmöinytkään iholla, joten rauhoittaa ihon pintaa. Yöksi en tätä ole vielä laittanut, mutta sekin olisi mahdollista. Lopupusanani: olen tyytyväinen ja suosittelen kokeilemaan, sillä tuote on aivan eri tasoa kun vertaa näitä muita BB-voiteita.
Onko teille kokemuksia tästä tuotteesta?

Tuotteen hinta on 47,00; 30ml ja 69,00; 50 ml ja BB-voidetta voi ostaa Dr. Schrammek kosmetologeilta.

Yhteistyössä Dr. Schrammek
Tuote saau blogitestiin.

                                                      With love,
                                                    M

14 Comments

 • Mia / Beauty Highlights

  En ole koskaan kuullutkaan tästä, joten mielenkiinnolla luin kokemuksiasi! Itse vannon (ranskalaisen luonnonkosmetiikkasarjan) Iroisien BB-voiteen nimeen, joka on minusta aivan paras. Se asettuu iholle täydellisesti, vaikka onkin koostumukseltaan vähän jämäkkää. Peittää juuri sopivasti ja jättää ihon kauniiksi. Olen kirjoitellut voiteesta blogissanikin, mutta todellinen suitsutuspostaus on vasta tuloillaan näin vuoden käytön jälkeen 🙂 En voisi luopua sen käytöstä enää!

 • maiju

  Kuulostaa hyvältä. On kiva joskus nähdä myös muita kuin tavanomaisia voiteita. Itse tykkään BB-voiteista… jotenkin en ole päässyt kiinni CC-voiteisiin… mun rakkauteni on juuri näissä BB:eissä.

 • Teija Hakula

  Kiva lukea käyttökokemuksiasi. Itse olen aivan onneton meikkivoiteen käyttäjä,
  Kun mieluista voidetta ei ole löytynyt, niin useimmiten jää pohjat vallan tekemättä.
  Olen kyllä kuullut, että meikkivoiteita pitäisi käyttää jo ihan suojankin vuoksi.
  Please, suosittele mulle jotain hyvää, erittäin kevyttä meikkivoidetta.

 • Mysterious M

  Kiva kuulla, että olet löytänyt itsellesi sen juuri oikean tuotteen. Silloin ei tarvitse haikailla uusien perään. Tosin kosmetiikkamaailma houkuttelee kokoajan uusilla jutuilla:) Olipa kiva taas nähdä sinua tänään! Olet kyllä niin suloinen<3

 • Mysterious M

  Ei ole oikein ollut minunkaan juttu nuo CC:t. Onkohan turhaan menty liian pitkälle? No, kaipa sen näkee, miten niiden käy. En ole tainnut yhtäkään vielä testata. BB:illä mennään eteenpäin:)

 • Mysterious M

  Minun suosikkini tämän nykyisen BB- voiteen lisäksi on Diorin Hydra life bb creme. Sinulla ei taida iholla olla peittämisen tarvetta, toisin kuin meikäläisellä, mutta tämä on kuitenkin suhteellisen kevyt, riippuu siitä kuinka paksusti laitat sitä. Ihaninta tässä on ihon samettimaisuus ja 30 suojakerroin. Sinulle varsinkin, joka siellä mökillä ulkona hääräät! Hinta ei ollut mitenkään huima, mutta keskitasoa nimestään huolimatta.Riittoisa, sillä olen käyttänyt sitä nyt yli vuoden. Diorilla on myös toinen kevyempi versio, joka voisi myös sopia sinulle, mutta se taisi olla pelkkä BB- voide, jossa on läpikuultava erittäin ohuehko sävy. Minulla ei peittänyt tarpeeksi, mutta sitä kannattaa harkita. Toinen edullisempi oli yllättäen Lumenen Longwear blur foundation. Yllättäen siksi, etten ole mitenkään Lumene tuotteiden-käyttäjä, mutta tämä yllätti positiivisesti. Kevyt, luonnollinen, mutta suojakerroin on vain 15. Pyydä myyjältä näistä vaikka pientä näytettä mukaan, niin huomaat tykkäätkö tunteesta ja ennenkaikkea on tärkeää löytää oikea sävy. Toivottavasti oli apua! Olen otettu, että kysyit minulta vinkkiä<3<3

 • Tiia K

  En tiedä puista mitään ja itse tuotekin on vallan uusi. Mutta kuulostaa hyvältä. Tänään muuten se siitepölyallergia vihdoin alkoi. Onneksi on lääkkeet, jotka tekee aivot tahmeaksi. Iloa sinne ihanuus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *