Sisustaminen

Sisustuskauppa Cilla`s

Sisustuskauppa Cilla`s sijaitseen Helsingin laidalla Viipurinkatu 8, eli ihan Linnanmäen kupeessa. Tähän pikkupuotiin pääsin, kun voitin Tiia K Minäkö keski-ikäinen blogissa kilpailussa mahdollisuuden osallistua muiden onnekkaitten kera tutustumiskäynnille Cillasiin. Mukana oli myös Belladonna, Outi, Liiolii, Katja,Taru, Kikka ja Tiia. Putiikin tarjonta oli monipuolinen ja valmistustavat hyvin ekologisia, kestävä kehitys ja kehitysmaiden ihmisille työtä tarjoava perusperiaate antaa varmasti hyvän mielen kuluttajalle. Osa oli myös kierrätykseen kautta päässyt uuteen elämään, esimerkisi tiikkiset penkit. Ihastelin myös Tanskalaisia pyyhkeitä, jotka ovat Organic companyn sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettuja ja niin suloisen pehmoisia. Ne ovat toteutettu riisikudontatekniikalla, jossa neuloksessa esiin nousee lenkki, joka muistuttaa riisinjyvää ja näin ollen kudonta varmistaa pyyhkeen tehokkaan imukykyisyyden.

Kaikkea kivaa pinetä ja hieman suuriakin juttuja, kuten penkkejä löytyy Cillasista.
Kiitokset järjestäjälle ja ennenkaikkea Tiialle, kun tämän meille mahdollistit.

                                                         With love,
                                                       M

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *