Muoti

New Balance: Minähän en lenkkareissa kaupungilla kulje

New Balance. Niin, enhän minä kyllä yleensä kulje lenkkareissa kuin kotosalla, lenkillä ja ehkä lähikaupassa. Mutta sitten ne meni tekemään lenkkarimuotia ja minunkin piti tarkistaa mielipiteeni uudestaan. Eipäs ne nyt niin pahalta näytäkään ja tiettyjen asujen kanssa, itse asiassa, ihan hyvältä ja sellaiselta rennolta lookilta. Tukholmassa vieraillessamme en sitten oikein tiennyt minkälaiset lenkkarit  hankkisin, niin miespä heitti yhdessä tyttärien kanssa tämän New Balancen tyrkylle ja heti nappasi. Komiat on ja kaupat tuli ja nyt ne tässä kuvissa vielä uutuuttaan keikistelee.

Suojasin kengät heti kosteussuojalla ja toivon sen hieman estävän myös likaantumistakin. Toivon vaan, ettei nyt sitten se pahuksen kantapiikki ala kummittelemaan, jos näillä liikaa intoutuu tepastelemaan. Onneksi minulla on omat pohjalliset, jotka sopivat myös näihin kenkiin. Lenkkarit voivat joskus olla ihan kauniitakin. Eikö?

                                   With love,
                                    M

30 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *