Kosmetiikka

Jane Iredale ja Environ blogikutsut

 Olin viime viikolla blogikutsuilla, jossa esiteltiin sekä Jane Iredalen mineraalimeikkejä ja Environ ihonhoitotuotteita. Minä tietenkin ihonhoidosta kiinnostuneena kuuntelin korva tarkkana esittelyä ja kyselin innokkaasti tuotteista, joihin Minna Heikkilä, Vitamion Oy:stä, vastaili asiantuntevasti.
Environ on Etelä-Afrikkalainen sarja ja ollut jo jonkin aikaa täällä Suomen markkinoilla. Koska nämä ovat hoitolasarjoja, niin eihän näihin pääse tutustumaan, kuin messuilla ja tällaisissa tapahtumissa. Tuotteita myydään siis vain hoitoloissa ja netistäkään näitä ei voi ostaa. Sarjan tuotteista sen verran, että esimerkiksi Avist-sarjaa valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edistäviä ainesosia. A-vitamiiniä käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa Avist tuotteissa. Iho tavallaan totutetaan tuotteisiin ja yhtä tuotetta käytetään  10-12 viikkoa ja sitten siirrytään seuraavaan tuotteeseen aina ykkösestä viitoseen asti. Tuotteissa seuraavaan siirryttäessä A- ja C- vitamiinipitoisuudet lisääntyvät. Tämä vaikutti todella mielenkiintoiselta sarjalta ja ehdottomasti haluan perehtyä tähän vielä paremmin. Saimme muutamia tuotteita testattavaksi, joten palaan esittelyjen kera näihin myöhemmin.

Jane Iredalin Pauliina Laramee oikealla toivotteli Keywordloven Jonnalle etukäteen syntymäpäiväonnittelut kukkien ja kakkujen kera. Olihan meillä tietenkin myös juhlajuomana skumppaa, mutta koska olin autolla, sain maistella pommac- juomaa.

No tämä tytsy ainakin kaipaisi pintaansa hieman hehkua, joten hyvä juttu, että sain ihania tuotteita blogitestiin, joista ensimmäisenä ihanan kimalteleva, hieman sävyä antava face and body lotion. Valoa taittava voide luo kesän hehkua kasvoille ja tätä voi sipaista hieman poskipäille, kulmaluulle ja nenänpieliin. Kunhan kesä kunnolla tulee ja ilmat lämpenee, tätä voi laittaa myös käsivarsille ja decolteelle, antamaan hieman päivettynyttä lookkia ja minusta myös juhlan tuntua, sillä se kimaltaa niin kauniisti. Tuoksu oli myös hyvä, jotenkin hedelmäinen, mutta kuitenkin sellainen, että teki mieli nuuhkia kättä, kun tätä olin siihen laittanut. Voi jopa sanoa, että ylellinen.

Mukana oli myös ihanan hehkeän persikkainen Purepressed blush Whisper. Tämä soveltuu myös silmämeikkiiin, mutta luulen, että ehkä se minulla esiintyy vain poskipäillä ja olinkin jo uuden poskipunan tarpeessa. Tässäkin on hento kimallus, mutta siitähän minä glitter-lady pidän.

Sitten esittelyssä viimeisenä, mutta itse asiassa täysin uutuutena huulihoide Buff ja Crush. Hemaisevia sävyiltään, hennosti tosin sävytettyjä, ja maukkaan tuoksuisia, sillä karkki minulla näistä tulee mieleen. Hoitava huulihoide ei sisällä raaka-ainepohjaisia ainesosia, joten se ei kuivata huulia. Tässä ei myöskään ole sitä vaseliinia, joka tekee huulurasvoihin sen riippuvuuden. 15 suojakertoimena suojaa huulia auringon vaarallisilta säteiltä ja tuotteessa on vihreäteeuutetta, tuoksuna sitruunaa ja appelsiiniöljyä, E- ja C-vitamiineja. Huulet pysyvät tällä hyvin kosteutettuna ja kyllä voin yhtyä samaan, kun olen muutaman päivän tässä näitä kokeillut.

Tuotteet saatu blogitestiin
Yhteistyössä Jane Iredale ja Environ
Lisätietoja janeiredale.fi ja Environ

     
                                               With love,
                                              M

25 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *