Sisustaminen

Cobello sisustusliikkeen vip-ilta


Cobello sisustusliikkeen vip-ilta


Sain kutsun Variston Cobelloon vip-iltaan, sillä olin laittanut nimeni kanta-asiakaslistoille. Onneksi Cobello ei ole kaukana kotoani, joten pystyin töiden jälkeen tekemään pienen pyrähdyksen liikkeessä. Ihastelen aina  Riviera Maisonin tuotteita, joten oli kiva mennä katsomaan, löytyisikö sieltä jotain pientä kotiin. 

Paikalla oli todella paljon porukkaa, mutta suurin osa ihmisistä pyöri kylläkin noutopöydän liepeillä, joten sain tutkiskella tuotteita rauhassa ja muutaman kuvankin sain otetuksi. Tässä liikkeessä silmä todella lepää.


En ole vihreiden sävyjen ystävä, mutta tässä tämä turkoosi oli kyllä tehty niin hemaisevaksi, että jos minulla olisi huvila, voisin hyvin kuvitella pienenä piristeenä juuri tuota turkoosia sävyä.

Kyllähän sieltä pari pikku juttua mukaankin lähti, pannunalusta, tarvitsen sitä ihan oikeasti ja tyttärelle pippuri-ja suolasirottimet Riviera Maisonilta, sopivasti juuri hänen keräämäänsä sarjaa. Muutakin olisin  kyllä kotiuttanut mieluusti, mutta onneksi palkkapäivä on vasta edessä, niin ei tullut turhaan tuhlattua. Onko tämä liike sinulle tuttu?

                                                         

13 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *