Lifestyle

Remington CI606 Curl Revolution

Kun oma luottokiharrin paukahtaa, niin siinä sitä sitten ollaan ja ihmetellään, että mikä olisi se seuraava kiharrin, jolla kihartaa sekä lyhyet äidin hiukset että pitkät tyttärien hiukset. Onneksi minulle tarjoutui sopivasti mahdollisuus testata uutuuskiharrinta Remington CI606 Curl Revolutionia. Hienostuneen nude, itsestään pyörittävällä kihartimella kuulosti hyvältä vaihtoehdolta. Otat siivun hiuksia ja kiharrin rullaa sen kihartimen puikon ympärille ja kihara on valmis. Voit käyttää kahta eri suuntaa, jos haluat luonnolliset kiharat tai vain yhteen suuntaan, jolloin kiharoista tulee huolitellummat.  Aluksi koin laitteen käytön hieman hankalaksi, sillä osa hiuksista valahti laitteesta pois ja ei kihartunut lainkaan. Mutta harjoittelulla onnistuin ja nyt se on helppoa. Kovin kikkuraa tällä ei saa, lähinnä loivaa kiehkuraa ja minun lyhyeen hiukseen vain pientä vonkuraa. No nyt se onkin sitten kampaajan käsittelyn jälkeen kiharapilvenä jatkuvasti. Kannattaa katsoa alla olevasta linkistä video, jossa opastetaan kihartimen käyttöä.

Curl Revolutionissa on digitaalinen näyttö, 5 lämpötilaa. Se lämpenee käyttövalmiiksi vain 15 sekunnissa, 230 C. 4 x suojapinnoite-antistaattinen, keraaminen, turmaliini/ionisointi, liikkuu hiuksissa ilman kitkaa. Lämpötilan lukitustoiminto ja automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua. Mukana tulee suojapussi, 1,8 m pyörivä johto ja 3v takuu. 

Vanhempi tytär suostui malliksi ja kiharsin hänen hiuksensa tällä laitteella loiville kiehkuroille. Johto voisi kyllä olla pitempi. Koska kihartimen puikko-osa on aika paksu, ei kiharoista saa tiukkaa ja napakkaa. Eli suosittelen tätä kiharrinta niille, joilla on muutoinkin taipuisat hiukset ja jotka haluavat vain taivuttaa hiuksien latvoja. Esimerkiksi polkkatukalle tämä olisi mainio kiharrin.
Tuotteen hinta on 89, 95 e.

Kannattaa katsoa linkki käyttöohjeista.
Suomenkieliset Remington Internet-sivut löytyvät tästä
Tuote saatu blogitestiin.
Yhteistyössä Remington

                                                                    With love,
                                                               M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *