Kosmetiikka

Oriflame: Giordani Gold Jewel ja The One Eyes Wide open

Huulipunissa olen kyllä heikkona kauniisiin hylsyihin. Se, jos mikä, houkuttelee tarkastelemaan tuotetta lähemmin. Aikaisemmin Oriflamen punat ovat jääneet hieman taka-alalle meikäläisen ohittaessa ne tyystin, koska ulkonäkö ei ole pahemmin innostanut. Mutta nyt innostuin näistä huikean kauniista hylsyistä, ovat kuin koru ja tämän punan kyllä kehtaa laukustaan kaivaa esille. Millaisen punan se sitten pitää sisällään? No, huulet tulevat ihanan pehmeäksi, kuin kasmir, kun tätä tuotetta sipaisee hullille. Lopputulos on puoliksi peittävä, mutta voidemaisen kermainen puna säilyy kuitenkin huulilla yllättävän pitkään. Ei kuivata huulia ja siitä plussaa.

Tilasin itselleni tämän Warm Coral sävyn ja hieman jännitti, millainen puna olisi sitten huulilla. No, minulle loistava valinta, sillä olen lämpimien punaisten ystävä.

Mini m hinkui itselleen voimakkaan punaista huulipunaa Eternal Red  ja minä äitinä olin hieman, että no katsellaan kunhan punat tulevat, jos sävy on liian punainen, niin ei tule kauppoja. Mutta vaikka punat ovat hylsyssä voimakkaat sävyltään, niin huulilla ne kuitenkin pehmenevät ja mini m sai pitää valitsemansa punan ja käyttää sitä vain juhlissa.  Kuvissa huulipunista tuskin huomaa eroa, mutta huulilla sen sitten erottaa. Hintaa punilla on 20 e, joten ovat Oriflamen parempaa kastia ja todennäköisesti hylsy tuossa varmasti tuo lisähintaa.

The One Eyes Wide Open ripsiväriä lähdin Sirpan suosituksesta kokeilemaan ja hei, sehän toimii. Olin yllättynyt, kuinka kauniisti se erottelee ripset ja tuo kuitenkin näyttävyyttä. Mini m kokeili sitä kerran ja oli heti nappaamassa sen omakseen, mutta kamala äiti kun olin, en antanut. Tämä on minun ja hakkaa kalliit ripsarit mennen tullen. Yllättävän hyvin pysyy myös kostealla säällä ja normaalilla silmämeikinpoistoaineella lähtee pois. Tuota harjaa en kyllä ymmärrä, että miksi se on muotoiltu tuollaiseksi, mutta kaipa se oletus on, että ohuella päällä silmän sisänurkasta voi harjata ripsiä ja sitten paksummalla ulkoreunan ripsiä. Lappeellaan minä sitä käytän ja toimii muutamalla harjanvedolla. Hintaa huikeat 11.90 e. Lämpimät suositukseni.

Tuotteet saatu blogitestiin.
Yhteistyössä Oriflame
Verkkokauppaan tästä

                     
                                                       With love,
                                                    M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *