Lifestyle

Silja Symphonyn blogitapahtuma

Silja Symphonyn blogitapahtuma sai osan meistä nelkytplussalaisista paikalle ja oli todella mukavaa tavata muita yhteisöön kuuluvia. Aloitimme blogitapahtuman suunnistuksella ja voi, niin tuli mieleen kaikki ne reissut, kun olemme perheen kanssa Muumi-suunnistusta harrastaneet, viimeisinä kertoina muistaakseni vähän vastaan nikotellen. Mutta siitähän on jo aikaa ja nyt oli meidän bloggaajien vuoro, joten eikun menoksi.
Ensimmäinen etappi oli jo narikka Casinolla, joten se ei vaatinut pahemmin suunnistamisen taitoja. Seuraavaksi olikin Bon Vivant shampagne-baari ja kuinkas ollakaan meikäläinenhän siellä oli heti ensimmäisten joukossa. Tämän rastin löysin todella mielelläni ja tarjolla oli vielä lasi shampange Pol Roger.

Seuraavana olikin entisen leikkipaikan tilalle rakennettu Sushi-paikka Promenadella ja siellä oli tietenkin kyseista ruokaa tarjolla.  Nuorioa oli haastateltu ja kyselty, että mitä he risteilyllä kaipasivat. ja vastauksena oli chillailua ja shusia. Joten tässäpä sitä sitten on. Tosin me kala-allergiset jäimme nuolemaan tällä kertaa näppejämme, koska samalla alustalla tehdään kuulemma kala ja kasvisvaihtoehto, joten kalanmaku siihen kuitenkin olisi tullut. Jatkoimme siis seuraavaan pisteeseen ja se olikin meille sopivasti ravintola Tavolata, jossa mekin saimme murua rinnan alle.

Sitten olikin jo yökerhon vuoro, siis sen nuorisolle suunnatun New York baarin ylhäällä 13. kerroksessa. Täällä saimme ihailla maisemia ja nauttia alkoholittomat mehudrinkit söpöine varjo- ja mansikkakoristeine.

Matka jatkui leikkipaikkaan, jossa jostain kumman syystä vain leimasin passin.

Sitten oli mahdollista tutustua Junior sviittiin. No, tämähän on sellainen huoneisto, ettei täältä kyllä raskisi pois lähteä koko risteilyn aikana. Upeat poreammeet ja juhlavasti tilaa, jopa kylpyhuoneessa ja erikseen vielä toinen vessa.

Viimeinen etappi olikin Buffet, jossa saimme hieman makeita herkkuja kahvin kera. Yksi onnekas voitti Commadore risteilyn ja me muut jäämme nyt rannalle vilkuttamaan.
Mukava tapahtuma, joten kiitos Siljalle tämän järjestämisestä.

Yhteistyössä Tallink Silja Oy

                                        With love,
                                        M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *