Kosmetiikka

Dr.Hauschkan blogikutsut

DrHauschkan blogikutsuilla saimme tervetuliaisjuomaksi raikasta luomuappelsiinimehu-vichy sekoitusta ja huomaa blogikassin ja drinkin värien yhteensopivuus. Tervetuliaispuheen jälkeen söimme hieman luomusalaattia ja sitten oli vuoro pienen luennon Dr.Hauschakan historiasta ja kosmetiikkatehtaan synnystä, sekä siitä kuinka tuotteita nykyisin valmistetaan ja kuinka raaka-aineita kasvatetaan ja käsitellään. Kävimme pienissä ryhmissä läpi erinäisiä Dr.Hauschkan tuotteita ja sitten saimme käydä itse asiaan.

Opettelimme puhdistamaan oikeaoppisesti meikit kasvoilta. Nuuhkimme eteerisiä öljyjä ja perehdyimme niiden tuoksumaailmaan ja tarkoitusperiin ja saimme tehdä pienimuotoisen jalka- ja tai käsikylvyn. Lopuksi kokeilimme Dr.Hauschkan meikeillä itsellemme erinäisiä värivaihtoehtoja niin meikkivoiteiden kuin huulipunien joukosta ja luomiväreistä ja sutina vaan kävi meikkauspöydän ympärillä bloggareiden jutellessa ja verratessa omia valintojaan.

Kotona oranssista kassista paljastui sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide, joka lupaa kostuttaa ja kiinteyttää vartaloa. Tuoksu on huumaava ja iholla se tuoksui vielä aamulla, kun olin sitä illalla suihkun jälkeen kokeillut. Tuoksu on todella voimakas aluksi, mutta hälvenee kyllä ja muuttuu hennoksi ja vain iholta nuuhkiessa sen tunnistaa. Ihanan pirteä tuoksu ja tuote.

Tuote saatu blogitestiin
Yhteistyössä Dr.Hauschka
Tuotetta myyvät Sokos ja Stockmann

                                                                        With love,
                                                                   M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *