Kosmetiikka

Nimue Skin Technology hoitolassa

Sain taas ilokseni nautiskella Nimue-kasvohoidosta osaavan Marikan käsissä viikko sitten Disar Centerissä. Tosin, kyllä minulle tehtiin se tavanomainen 35% Glycolic Peel, voimakkaasti uudistava glykolihappokäsittely, joten pientä kipristelyä oli ja mekaanisesta puhdistuksesta myös. Mutta nyt, kun ihoni on puolen vuoden aikana tottunut tuotteisiin, ei se enää pahemmin ärsyynny hapotushoidosta. Tuotteet siis toimivat. Ihollani oli toki nyt tukkeumia enemmän kuin viimeksi, joten kuona-ainetta nousee pintaan tuotteiden käytön ansiosta. Lisäksi huomasin ihoni alkavan heti reagoida, koska olen syönyt kollageeni-ihopillereita, jossa on paljon sinkkiä sekä myös siksi, että entsyymikuorinta oli minulla loppunut. Röpelöistä ihoa kehittyi eniten otsaan ja sen kimppuun Marika sitten kävikin.

Mukaani sain Hydration- paketin, sillä kosteutta ihoni kaipailee ja paketissa on mukana tuo entsyyikuorinta, josta olenkin aiemmin kertonut, sekä seerumi, siitäkin omat jutut on täällä blogissa tarinoitu. Uusin tuote oli kuitenkin kosteuttava naamio ja vieläpä sellainen yöksi jätettävä ja siitähän minä tykkään. Tätä voi käyttää vaikka öisin yövoiteena, mikäli iho sitä kaipaa. Olen tätä jo muutaman kerran kokeillut, joten voin lämpimästi suositella. Iho on aamulla ihanan rauhallisen näköinen ja pehmoinen.

Super Hydrating Mask on kosteuttava jaa rauhoittava voidenaamio kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Kasviperäiset kosteuttavat aineet ja hyaluronihappo kohottavat ihon kosteuspitoisuutta, ubikinoni auttaa ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä ja maissiöljy rauhoittaa ja pehmittää ihoa.

Hoitovaikutukset:
Lievittää kuivuutta ja auttaa madaltamaan alhaisesta kosteuspitoisuudesta johtuvia pintaryppyjä.
Pehmittää ihoa ja tekee siitä joustavan tuntoisen.
Tasoittaa ärtyneen ihon kirjavuutta.
Siloittaa ihon jättäen sen miellyttävän tuntoiseksi.
Tiedot Nimue esitteestä

Lopuksi uusinta uutta minulle. Eye make up remover, jolla voi pestä myös koko kasvojen meikit. Tällä siis poistan meikkivoiteet, silmämeikin ja huulipunat. Kuinka kätevää. Tämän jälkeen on hyvä kuitenkin palauttaa ihon ph arvot matalaksi omalla puhdistusgeelillä ja kasvovesisuihkeella.
Iho näytti hyvältä hoidon jälkeen, vaikka couperosan suonia on nyt taas putkahtanut näkösälle. Never ending story, I belive. Röpelöisyys on poissa ja otsa tuntuu ihanan sileältä.
Lämpimät kiitokset taas Marikalle tästä hoitolakokemuksesta ja rupatteluhetkestä sekä Iiris Miettiselle tämän mahdollistamisesta.

Yhteistyössä Disar center ja Nimue

                                                              With love,
                                                          M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *