Kosmetiikka

L`anza Kerating Healing Oil, Colorcare and Style

Tässäpä ihanan tuoksuiset hiustuotteet, oli ensimmäinen ajatus, mikä tuli näitä tuotteita availlessa. L`anza Kerating Healing Oil perheessä Shampoo on paksua kermamaista ja tuoksultaan huumaavaa. Pesee hyvin vaahdottuen ja tuntuu, että kaikki hiustuotteet, joita on hiuksiin suihkittu edellisen pesun jälkeen, ovat jo ensimmäisellä vaahdotuksella peseytyneet pois. Hoitoaineen jälkeen hiukset tuntuvat silkkisiltä ja helposti käsiteltäviltä. Lopuksi öljy, jota olen laittanut sekä märkiin hiuksiin ja permanentin otettuani myös kuiviin hiusten latvoihin. Tästä öljystä kiharat ovat pitäneet, sillä hiukset ovat latvoista aika kuivat ja tarvitsevat jatkuvaa hellimistä ja sitähän tämä tuote tarjoaa. Kaikki nämä tuotteet tuovat hiuksiin elinvoimaa ja Keratinproteiini vahvistaa hiusta sisältäpäin  luoden volyymiä ja elinvoimaa. Phyto IV Complex-yhdiste palauttaa hiusten kosteustasapainon ja öljy antaa vielä vahvuutta, elastisuutta ja kiiltoa hiuksia latistamatta. Lisäksi siinä on lämpösuoja 260 C saakka.
Phyto IV- yhdiste on neljän kasviöljyn öljymerikaalin, vihreiden kahvipapujen. acai-marjojen sekä babassupähkinöiden tehokas yhdiste. Yhdessä ne suojaa ja kosteuttaa hiuksia tekemättä niitä kuitenkaan raskaaksi. Tämä yhdiste ei muuta väriä, ei koveta eikä rasvoita hiuksia. Hiukset saavat tässä tärkeitä omega 3 ja 6-rasvahappoja, jotka auttavat hiuksia säilyttämään kosteustasapainoa.

Sitten vielä perheeseen kuuluu värinkestoa vaaliva Colorcare, Magic Bullet, jota blogitapahtumassa esiteltiin ja suositeltiin vaikka ihollekin suihkimaan. Tämä on myös taltuttanut hieman tätä nykyistä pörröbarbaraa, joten sitä olenkin surutta suihkutellut. Hiukset tuoksuvat hyvältä ja olen saanut siitä hyvää palautetta perheessä, jossa hajuherkät heti protestoivat. Tämä suihke on siis hiuksiin jätettävä tuote ja se sopii kaikentyyppisille hiuksille. Magoc Bullet antaa värisuojan ja  selvittää hiuksia sekä antaa myös lämpösuojan. Pienestä matkakokoisesta lakkapullosta en ole montaakaan suihkausta nyt laittanut, mutta toimii ihan moitteettomasti ja juurikin matkakokonsa vuoksi olenkin sitä vähän matkoja ajatellen säilönyt. Nopeasti kuivuva viimeistelyyn käytettävä lakka antaa tuuheutta ja sisältää kosteussuojan.

Tätä sarjaa voi hyvillä mielin kuvailla sanalla ylellinen. Se kertonee aika paljon.

Tiedot L`anza lehtisestä
Tuotteet saatu blogitestiin
Yhteistyössä L`anza
L`anzan maahantuoja idhair, lisätietoja täältä

                                                                           With love,
                                                                     M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *