Sisustaminen

Kukkasia ja H&M Home-tyynyt parvekkeelle

Olen saanut himpun verran sisustetuksi parveketta ja sinne on ilmestynyt pari kukkastakin. Mutta toinen kyllä siirtyy ulos, heti kun saan vain inspiraation siihen. Tämän söpön kuparimaljakon ja mehikasvin sain viime viikolla ja nyt se somistaa pikkuista laatikostoa, joka syksyllä sai lähdöt eteisestä ja päätyi parvekkeelle.

H&M Home tyynyihin ihastuin Divaani-lehden välissä olleeseen esitteeseen ja kävin hakemassa tyynyt ja tyynynliinat itselleni. Sattui vielä olemaan alennus, jossa tyyynynliinasta sai 30% alennusta tyynyn ostamisen yhteydessä, joten turhaa olisi ollut lähteä tyynyjä muualta metsästämään. Näille tyynyille on kyllä toinen paikka tiedossa, mutta nyt saavat koristaa parveketta ja tähän ne kyllä kivasti sopivatkin. Tässä muuten se hortensia vielä niin voimissaan.

Vielä on talvisia juttuja jäljellä tuolla parvekkeella, mutta jos nyt ilmat suosivat, että tuonne uloskin voisi jotain kukkasta kunnolla laitella, niin eiköhän sinne jokunen fiikus ilmesty. Se kuinka kauan ne säilyvät elossa, onkin sitten toinen juttu.

                                                  With love,
                                                M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *