Lifestyle

Kevätjuhlapäivänä

Muistatteko ajan, jolloin kevätjuhlia  varten hankittiin uudet kesämekot ja mahdollisesti vielä kengät?Suvivirsi soi ja sitä veisattiin hartaasti. Mikä riemun tunne, kun vihdoin todistukset oli jaettu ja ovi ulos kesälaitumille oli auki.
Tuo sama tunne valtaa varmasti tänään monen nuoren ja pikkukoululaisen mielen, kun heille tänään koittaa taas tuo ihana kesän vapaus. Me suuntaamme tänään keski-suomeen sisareni pojan lakkiaisiin, joten kiirettä pitää. Illaksi on suunniteltu vielä yllätysjuhlia eräälle henkilölle, joten juhlista juhliin me kiidämme. Nuoriso tosin kiitää varmasti omiin juhliinsa meilläkin.
Asukuvassa mini m:n suloisessa H&M kesämekossa, uusia meikkauskokeiluja on tehty ja kiharrukset kutreissa, kyllä nyt ollaan tällingissä.
Onnea kaikille valmistujaisjuhlia viettäville ja varsinkin uusille ylioppilaille, tämä päivä on teidän!

                       With love,
                          M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *