Lifestyle

Kauneimmat hymyt kohtaavat kesän kuumimmassa kahvilassa

Reipas viikko sitten sain mahdollisuuden osallistua  viehättävään uuteen ja uniikkiin kahvilaan Cargo Coffee & Kitcheniin, jossa sain maistella heidän valmistamiaan herkullisia ruokia  ja juomiaan. Kahvila sijaitsee Ruoholahdenranta 8:ssa, pyörätie Baanan eteläpäässä ja se on koottu vanhoista merikonteista. Kahvilayrittäjinä toimivat Anni Eskeli ja Kristiina Fekete. Yotuel oli järjestänyt bloggaajatapahtuman: ”Kesän kaunein hymy”, tässä kahvilassa ja niinpä saimme nautiskella kahvilan herkuista, samalla kun juttelimme hampaiden hoidosta, valkaisusta ja tahnoista.

Tarjolla oli mm. alkukeittona Gazpacho, voileipiä, salaattia, papuja ja  terveysmehuja.

Brittiläinen jälkiruokaherkku, Flapjack, oli tuhtia tavaraa ja raakasuklaapaloja oli tietysti pakko maistaa, useampia.

Mehut olivat niin herkullisen näköisiä ihanissa raikkaissa väreissään, että niistä oli pakko ottaa kuvia.
Kahvilassa on viehättävä kattoterassi, joka on auki kesän ajan ja kivasti sinne porukkaa kerääntyikin viettämään ehkä ensimmäistä lämmintä iltapäivää aikoihin. Cargo Coffee & Kitchen on sopivasti auki  klo 7.30 -22.00, joten töihin mennessä voit piipahtaa hakemaan mukaasi lounaseväitä tai kotiin palatessa pientä purtavaa.
Hampaita on nyt harjattu tohinalla meidän perheessä ja toivomme, että hampaat valkaistuvat ja hymy häikäisee. Näistä Yotuel tahnoista, joita saimme mukaamme, postailen sitten myöhemmin.

Yhteistyössä Cargo Coffee & Kitchen ja Yotuel

                                                         
                                        With love,
                                                M    

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *