Kosmetiikka

Jamela ja Mandarin Spa Beauty Salon

Sain kutsun Jamelan luonnonkosmetiikkaesittelyyn kauneushoitola Mandarin Spahan ja siellähän meitä oli iloisia nelkytplussalaisia useampikin paikalla. Iloinen puheensorina täytti kauneushoitolan ja innostuneina otimme vastaan tietoiskun tuotteista ja saimme tietoa hieman Mandarin Spastakin. Yrityksen omistaja Sini Linnavirta kertoi omasta historiastaan yrittäjänä ja siitä kuinka oli lopulta päätynyt Arkadiankatu 15, paikkaan, jossa ”feng suit” on kohdallaan.
Heidi Tikkanen ja Reetta Parviainen kertoivat Jamelan luontaiskosmetiikasta ja kuinka tuotesarjaan oli päädytty, kun oltiin lähdetty hakemaan tehokasta hoitolasarjaa, joka olisi myös asiakkaan kukkarolle ystävällinen.  Jamelan luontaiskosmetiikka perustuu ihoa hemmotteleviin kasvikollageeneihin ja mineraaleihin. Tuoteperheeseen kuuluvat ylelliset 24 karaatin kultanaamiot, hoitavat mineraalikollageeninaamiot, tehoseerumit sekä yökäyttöön suunnitellut geelinaamiot kasvoille ja silmänympäryksille. Kuulemma jo Kleopatra vaali nuorekasta kauneuttaan nukkumalla kullasta valmistettu naamio kasvoillaan, joten ehkäpä kultageelinaamion idea onkin lähtenyt tästä.
Hoidossa, jonka minäkin sain 30 minuutin hoitona, oli kiinteyttävä, juonteita ja ryppyjä häivyttävä vaikutus sekä ihon värin tasoittaminen. Iho hehkui hoidon jälkeen ja tuntui kosteutetulta, meikkiäkin laitoin vain couperosan peittmiseksi. Ihon kosteutta kultageelinaamiot lisäävät 92 %.Luonnon omat tehoaineet mineraalikulta, kasvikollageenit, hyaronihappo ja ruusun eteerinen öljy edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa ja ruusun eteerinen öljy edistävät kollageenin tuotantoa ja parantavat  sen elastisuutta, samalla kosteuttaen ja raviten ihoa.
Tiedot poimittu Mandarin Spa lehtisestä.

Saimme myös herkutella erinäisillä suupaloilla, hedelmillä ja suklaalla, suolasen lisäksi.

Kotona tuotekassin sisällöstä löytyi monen sortin herkkuja ja tuotteita, joista kerron myöhemmin lisää. Mini m hihkui riemusta nähtyään nämä Halloween maskit ja oli jo melkein kokeilemassa, kun toppuuttelin, että täytyy olla ensin ryppyjä, jotta näitä voi käyttää. Tosin, kyllä niistä nuoremmatkin saavat kosteuttavana naamiona hyötynsä, mutta kyllä tämä on enemmän meille aikuisille naisille. Sorry babyt!

Yhteistyössä Jamela ja Mandarin Spa

                                     With love,
                                     M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *