Kosmetiikka

Nivea for young skin

Tyttäret saivat nuorison iholle tarkoitettuja tuotteita testikäyttöön ja mukava setti tässä onkin.
Wash Off Effective Cleansing Gel on mangoliauutetta sisältävä puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti lian, ylimääräisen talin sekä meikin. Ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi ja ehkäisee epäpuhtauksia ja ei tuki huokosia.
Stay Clear Purifying Toner-kasvovesi on alkoholiton, sisältäen myöskin mangoliauutetta ja tällä mangoliauutteella on epäpuhtauksia ehkäisevä vaikutus. Puhdistaa ja raikastaa ihoa ja poistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta.
Control Shine Mattifying Gel Cream on antibakteerinen  päivävoide, joka vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksia, kosteuttaa ihoa koko päivän ja vähentää ja ehkäisee ihon epäpuhtauksia. Mangoliauutetta ja mattapinnana jättävä ainesosia sisältävä geelivoide hillitsee välittömästi ihon kiiltoa.
Anti Blemish  Daily Wash Scrub- kuorintavuoide sisältää mangoliauutetta sekä maitohappoa, jotka avaavat tukkeutuneita ihohuokosia ja ehkäisevät uusien epäpuhtauksien syntymistä. Voide kuorii ihoa kevyesti ja tekee ihosta tasaisemman.
Kaikista tuotteista tunnistaa Nivealle ominaisen tuoksun ja siitä joko tykkää, tai sitten ei. Itselläni se herättää tuttuuden tuttuuuden tunteen, että tämän tunnistaa Niveaksi.  Nämä tuotteethan on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle ja ajattelen lähinnä mustapäitä ja finnejä, näillä epäpuhtauksilla sekä rasvoittuvaa ihoa. Tyttärillä olkin lähinnä normaali/kuiva iho, sillä ongelmia tuottavat miliumit ja niihin nämä tuotteet kuivattavine ominaisuuksineen eivät olleetkaan sopivimmat. Iho ei erityisemmin reagoinut, muutoin kuin pieniä näppyjä ilmeni toisella, ehkä liiallisesta kuivahtamisesta. Kuorintaa kehotin käyttämään vain kerran pari viikossa, sillä rakeet olivat isohkoja.  Tosin tyttäreni kertoivat niiden nopeasti ikäänkuin sulavan ja pehmenevän iholle laitettaessa. Harmillista, ettei näistä ollut apua meille, mutta uskon näiden kyllä olevan rasvoittuvalle ja epäpuhtauksista finnien muodossa taistelevan pelastus.

Yhteistyössä Nivea
Tuotteet saatu blogitestiin

                     

                                             With love,
                                                    M
                                        

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *