Sisustaminen

Rain- Clean home collection

Ovatko Clean sarjan tuoksut sinulle tuttuja? No, minun täytyy häpeillen kertoa, että olin kyllä kuullut niistä, mutten ollut kuitenkaan koskaan tuoksutellut. Sarja on ollut lähinnä Clean-hajuvesien muodossa, mutta kun nämä tuoksut liitettiin Clean home -tuotteisiin, innostuin minäkin sarjasta eri tavalla. Clean on ollut lifestyle-brandi 2013 vuodesta alkaen ja tuotteet ovat pohjimmiltaan yksinkertaisia, nostalgisia ja ekotietoisia.

Tuoksuvalikoimissa on huone/liinavaatesuihkeet, tuoksuöljysomisteet ja tuoksukynttilät. Clean- tuotteiden tuoksuvalikoimat ovat Fresh laundry, Warm cotton, Skin ja Rain. Minulla oli mahdollisuus valita yksi tuote ja se oli tietenkin tuoksukynttilä Rain. Kynttilän tuoksu on yksinkertaisesti puhdas ja raikas sade. Häivähdys narsissia, hunajamelonia, lumpeita ja hentoa myskiä. Pirskahtelevan puhdas tuoksu, joka vangitsee sateen raikkauden. Hetken, jolloin sade tarttuu pisaroina kukkien nuppuihin ja on vain raikas puhdas sade. Sen tuoksun sateen jälkeen, jonka usein maalla pystyy aistimaan paremmin kuin kaupungissa.

Tuoksukynttilä on myös kaunis sisustussomiste, jota ylpeänä voi esitellä. Tunnelman luoja ja rauhoittaja. Kannellinen rasia pitää pölyt poissa ja kannella kynttilä on helppo sammuttaa, tuoksun jäädessä hennosti leijailemaan ilmaan. Ohjeissa oli opastus kynttilän polttamisesta vähintään kaksi tuntia yhtäjaksoisesti, mutta ei enempää kuin neljä tuntia, jotta se palaisi tasaisesti. Tämä kynttilä löysi paikan olohuoneesta, mutta saattaa olla,että se seikkailee mukanani yläkertaan työhuoneeseen aina seuraani blogatessani.
Nimi ” Clean” on sen lupaus: tuotteita, joiden valmistusaineet ovat puhtaita, eivät sisällä sulfaatteja, keinotekoisia värejä tai väriaineita, eläinperäisiä tai ihoa ärsyttäviä ainesosia ja niiden valmistuksen hiilijalanjälki on hyvin pieni. Clean tuotteita myy Stockman, Kicks ja yksityiset kemikaliot.

Tuote saatu testiin
Tiedot Clean lehdistötiedotteesta

                                                    With love,
                                                  M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *