Sisustaminen

H&M Home pyyhkeet

Hankin miehelleni hänen käyttämäänsä vessaan  kaksi H&M Homen pyyhettä. Oikeasti ne ovat mustia, vaikka nyt sainkin niistä kuvattua ihmeellisesti harmaita. Toki tuokin väri olisi käynyt, mutta sysimustaa pidin parempana. Olen kyllästynyt siihen, että valkoiset pyyhkeet eivät kauaa ole valkoisia, vaikka tuossa vessassa käsiä saippuoidaankin, joten siirryin surutta mustaan. Nyt ei haittaa, jos remonttia ja muuta tehdessä käsistä lähtee väriä. Ei pitäisi huomata.
Toinen kiva juttu oli tuo kylpyhuoneen matto, eli pyyhematto, johon voi jalat kuivata suihkusta lähtiessä. Edellinen oli harmaa ja kovasti onkin ollut käytössä. Valkoinen olisi ollut soma, mutta musta sai nyt meiltä uuden kodin. Laatu ja hinta ovat sitä mistä tykkään Homen mallistossa ja enpä menisi haukkumaan näitä tuotteita ja niiden stailiakaan. Pyyhkeet ovat kestäneet hyvin käytössä, joten siksi uskaltauduin hankkimaan uusia. Paksu kudonta takaa hyvän imutehon pyyhkeessä ja materiaali on suloisen pehmeää.  Vähän jäi houkuttelemaan vielä jokunen tuote, mutta vielähän tuota ennättää.
Oletteko tutustuneet H&M Homen mallistoon?

                                              With love,
                                                    M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *