Kosmetiikka

Kulmat kuntoon

Kauneuden ammattilaiset sanovat aina, että pelkästään kulmien muotoilu ja värjäys voivat vähentää iästäsi vuosia ja voisin kyllä allekirjoittaa tuon väitteen. Itselläni oli nuorena todella vahvat ja tummat kulmat, mutta iän myötä nekin ovat alkaneet vaalentua ja tarvitsevat värikäsittelyä säännöllisesti. Nuorena en käyttänyt minkäänlaisia kulmatuotteita, koska tummat kulmani eivät sitä vaatineet, mutta nyt päivittäin tummennan kulmani luomivärillä, jos kestoväri on haalistunut. Yleensä kestoväri kestää minulla vaivaisen viikon, mutta nyt nappasin itselleni testattavaksi tämän minulle aiemmin tuntemattoman Swiss O par kestoväripakkauksen Emotion liikkeestä ja hintaa tällä oli himpun verran alle 10 e. Neste sipaistaan pumpulipuikolla kulmille ja annetaan vaikuttaa minuutin verran, sitten kammataan geeli päälle ja wau, kirkas geeli muuttuu heti tummaksi sävyksi kulmille ja sen jälkeen saatkin sen jo pyyhkiä pois. Hankaluuksia aiheutti vain barbienuken kampa, jolla sitä väriä kammattiin kulmille. En tahtonut onnistua osumaan kaikkiin kulmakarvoihin, kun se kama oli niin surkea.Todella nopeaa tämä touhu oli, verrattuna edelliseen värisettiin, mitä olen käyttänyt. Katsotaan, onko kesto parempi kuin edellisen tuotteen. Toivon todella, sillä tämä helpottaisi ja nopeuttaisi aamuja, kun kulmat olisivat kunnossa, ilman turhia touhuilemisia värien kanssa. Nyt pitää vain pyytää jompaa kumpaa innokasta tytärtä siistimään kulmat. No, mihin ne nyt katosi?

Miten te hoidatte kulmien värjäykset tai muotoilemiset?

                                        With love,
                                              M

16 Comments

 • Mia / Beauty Highlights

  Mä värjään kulmat noin neljän viikon välein 🙂 Voisin kyllä värjätä useamminkin, väri nimittäin tuntuu haalistuvan jo parissa viikossa. Tätä settiä olen kokeillut, mutta en pitänyt yhtä paljon kuin RefectoCilistä. Se on paras kokeilemani tuote kulmien värjäykseen. Olen käyttänyt jo vuosia 🙂

 • Tiia K

  En ole värjännyt aikoihin, on omasta takaa tummat kulmat. Mutta värjäämisellä niihin saa kivasti ryhtiä ja ilmettä ja ennen kyseinen prosessi kuului hiustenraidoitusten kanssa yhteen. Täytyypä varmaan ostaa kyseinen paketti ja värjätä. 🙂

  Iloista maanantaita M <3

 • Mysterious M

  Meilläkin on ollut juuri tuo sama väri käytössä, mutta nyt tarjolla oli vain tätä, joten tartuin syöttiin ja kokeilin. Vielä on väri pysynyt, mutta yleensä se kyllä turhan nopeasti haalistuu:)

 • Johanna

  Tuo kestoväri on ainut mitä voin käyttää, nimittäin muista saan allergisen reaktion ja kulmat menevät ihan tulipunaisiksi. Onneksi edes tämä sopii, niin saan olemattomiin kulmiini edes vähän väriä. Värjäysten välissä käytän aina kulmakynää.

 • Teija Hakula

  Käyn kolmen neljän viikon välein kosmetologilla värjäyttämässä kulmani ja
  samalla ne myös muotoillaan vahalla. Tuollainen kotivärjäyssetti olisi kyllä
  paikallaan, aina kun ei millään ennättäisi mennä kauneushoitolaan kulmia
  huollattamaan. Uskaltaisinko yrittää värjätä itse kulmani, onko värjäys kovin
  konstikasta? Entä värivalikoima, mulle laitetaan normisti ruskean ja harmaan
  sekoitusta, onko tuossa sinun testaamassa sarjassa noita värejä?

  Ihanaa viikkoa sulle M <3

 • PauMau

  Sama juttu, nuorempana oli tosi tummat kulmat, eivät nuo nytkään niin vaaleat ole, mutta turvaudun kyllä värjäyspurkkien apuun. Hyvä tietää, että en ole ainoa jolla väri ei kuitenkaan tunnu kestävän. Barbinuken kampa =D Itse käytän vanhoja ripsiväriharjoja värin sutimiseen, niillä homma sujuu näppärästi.

 • Mysterious M

  Tuo onkin hiukan vaarallista, jos saa allergisen reaktion! Hui, Sun täytyy olla vastaisuudessakin varovainen ja aina kokeilla tuotetta ensin käsitaipeeseen, jos vaikka joudut joskus vaihtamaan tuotetta. Kulmavärit on kyllä hyviä, mutta niitä kyniä sun muita luomiväejäkin tarvitsee apureiksi:)

 • Mysterious M

  Kyllä uskaltaa. Tämä oli nopea juttu ja vinkiksi, että pidä ekalla kerralla vain puoli min. sitä nestemäistä tuotetta ja sitten kampaa tuote kulmiin ja heti pyyhi pois. Tee vaikka toinen kulma ensin ja pyyhi ja sitten vasta toinen. Minulla värinä oli ruskea ja tumma sellainen oli lopputulos, mutta sopi minulle, joten uskon, että se on sinulle myös hyvä. Tämä kyllä säästää aikaa ja vaivaa, joten kokeilemaan vaan:)

 • Mysterious M

  Kyllä ne kummsti katoaa ne värjäykset, mutta nyt toivon parempaa pysyvyyttä. Ja joo-o, Barbinuken kampa näyttää tuollaselta ja sillä oli vaikea kammata. Ensi kerralla otan sen vanhan ripsiväriharjan, jos helpottaisi sutiminen, niinkuin annoit vinkiksi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *