Kosmetiikka

Eucerin Volume Filler

Olen tässä jonkin aikaa kokeillut Eucerin Volume Filler voiteita, jotka on tarkoitettu aikuisen naisen kuivalle iholle ja lisänä on tietysti anti-age boostia, jossa tuloksena on nuorekas ilme ja ryhdikkäät kasvojen piirteet.
Eucerin tiedotteessa kerrotaan näin:
”Tehotiivisteet ovat erittäin suosittuja- ne ovat jopa neljänneksi eniten myytyjä anti-age tuotteita- eikä suotta: Tehotiivisteiden ja seerumien erittäin kevyt rakenne mahdollistaa sen, että ne pääsevät optimaalisesti läpäisemään ihon kerrokset ja tuottamaan välittömämmän vaikutuksen. Ne pyrkivät myös erityisen korkeina pitoisuuksina hoitamaan ihoa tehokkaammin. Ihon oma uudistumiskyky kohentuu, kun tiivisteitä käytetään hyvin puhdistetulla iholla. Samalla edistetään päivittäisen anti-age-ihonhoidon vaikutuksia.”
Iän myötä naiset alkavat näyttää myös väsyneiltä ja surullisilta ryppyjen lisäksi ja tämänhän me kaikki aikuiset naiset tunnistamme. Ilmejuonteet lisäävät vielä jopa vihaisen ilmeen, joka on harmittavaa. Kun kasvot ovat täyteläisemmät ja poskipäät pyöreämmät niin kasvot näyttävät nuorekkailta ja myönteisimmiltä. Tämän voin allekirjoittaa oitis.


”Eucerin on laajentanut Volume-Filler Concentrate tuotesarjaa Eucerin Volume Filler Concentrate-tehotiivisteellä. Tuotteen sisältämät ainesosat palauttavat tehokkaasti nuorekkaan täyteläisyyden ja kasvojen ryhdikkyyden. Kolme tehokasta aktiivista ainesosaa vaikuttavat ihon eri kerroksiin: mangolian kuoresta uutettu magnalol lisää täyteläisyyttä antavien solujen määrää ja kokoa. Oligopeptidit tehostavat kollageenin uusiutumista orvaskedessä, parantavat ihon aineenvaihduntaa ja elvyttävät ihon sisäisiä solujen välisiä prosesseja, joita tapahtuu nuoremmassa ihossa. Hyaluronihappo parantaa marraskeden kosteuspitoisuutta ja vähentää siten suoraan kuivuuden aiheuttamia hienoisia ryppyjä.”

Olen käyttänyt puhdistuksen ja kasvosuihkeen jälkeen Volume-Filler Concentratea aamuin ja illoin. Tuote on juoksevaa, mieto, miellyttävä tuoksuista ja levittyy kasvoille hyvin. Aluksi totutin ihoani vähitellen näihin tuotteisiin ja käytin vain tätä, sillä bb voiteessa, jota käytin, on usein myös kosteuttavia ainesosia ja tuntui, että ihoni pärjäsi ihan hyvin. Seerumit ja tehotiivisteet eivät kuitenkaan yleensä sisällä rasvahappoja, jotka ovat erittäin tärkeitä ihon suojaamiseksi kuivumiselta, joten tähän päälle suositellaan käytettäväksi täydentäväksi tuotteeksi päivävoidetta ja öisin yövoidetta. Niinpä otin ne myös ihonhoito-ohjelmaani mukaan. Volume-Filler Day Cream on täyteläinen, kermamainen tuote, joka kyllä mukavasti solahtaa ihoon. Tuoksu on sama kaikissa näissä tuotteissa, miellyttävä ja rauhoittava, mutta häipyy iholta nopeasti. Day Cream sisältää myös aurinkosuojan, SPF 15+ UVA, joka aina on plussaa, joten alkukevään pärjää tällä hyvin. Yövoide on minusta ehkä hieman paksumpaa ja huomasin imeytymisessä pitemmän viiveen, joten varmasti on tuhdimpi tuote. Mutta ilmeisesti minun ihoni loppukeväästä ei sitten ollutkaan niin pintakuiva enää, mitä talvella, koska leukaani alkoi tulla epäpuhtauksia ja koin, että kosteutusta oli varmaankin nyt liikaa. Pelkällä tehotiivisteellä meni hyvin, mutta muut voiteet saivat aikaan epäjärjestystä ihossa. jätin voiteet pois ja jatkoin taas tuolla pelkällä seerumilla ja ihon rauhoituttua, aloitin uudestaan ja sama toistui. Lopputuloksena on, että tämä on tuhti paketti, mutta toimii paremmin talvella, kun iho kuivuu ja kesällä täytyy tyytyä kevyempiin setteihin. Pannanpa tämä hyllylle odottamaan talven tuiskua ja pakkasta ja kuivaa sisäilmaa, silloin uskon, että ihoni kiittelee, kun nämä nappaan silloin käyttööni. Mutta, mikäli omaat todella kuivan ihon, nämä ovat varmasti sitä, mikä antaa riittävän kosteutuksen. Mitä tulee ryppyihin ja ihon täyteläisyyden palauttamiseen, niin tämä testiaika ei siihen tietenkään riittäisi.
Ovatko  Eucerin Volume-Filler voiteet sinulle tuttuja?

Tuotteet saatavilla apteekeista, Eucerin Volume-Filler Concentrate 35 e
                                                  Eucerin Volume- Filler Day Care    35,15 e
                                                  Eucerin Volume- Filler Night care   36.65 e

www.eucerin.fi
Yhteistyössä Eucerin
Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta

                                                    With love,
                                                   M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *