Käsityöt

Sisustustyyny neuloen

Sisustustyynyt voi tehdä myös neuloen ja kannattaa valita paksuhko lanka. Etsiskelin Oulunkylän Lankamaailmasta lankoja ja silmiini sattui tämä Home Sweet Home  55% puuvilla ja 45% akryyli, puikkosuositus oli 8, mutta minäpä revitin puikoilla numero 15. Ne on kyllä tolkuttoman paksut, mutta neuloksesta tuli todella pehmoista. Tästä voi neuloa vaikka patalapun sitten niillä kasin puikoilla, sillä lopputulos on silloin napakkaa, kuten olla pitääkin. Mutta sisustustyynyksi täytyy olla pehmoista, jotta tyynyä myös voisi käyttää. Helppoa ainaoikein neuletta 35 s ja korkeuden voi määritellä vähän sen tyynyn mukaan. Laitoin taustaksi kangasta, mitä olin kerran Tainan liikkeestä saanut mallipalasta  ja väri sopi tosi hyvin. Nyt heittelen vanhat tyynyt roskiin, ne ovat niin tulleet tiensä päähän ja tämä tyyny, parin muun kaverin kanssa saa aitoipaikat sohvalta.
Lankaa meni kaksi kerää ja hintaa oli 8 e huippeilla kerä.
Tuleeko sinulla joskus himo neulomiseen?

                                        With love,
                                        M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *