Muoti

rieker antistress

No nyt ollaan lomalla, oltu jo viikko,  joten stressi huitsiin. Ostin vielä kengät tätä hokemaa tukemaan ja ne ovat Riekerin sandaalit. Tuntuivat vaan niin hyvältä jalassa ja oli  juuri sopiva korko, jos aikoo kipitellä pitemmän matkaa. Myös työkenkinä siistit ja voi pitää myös hameen kanssa.
 Ensimmäisellä kerralla, kun näillä kävin ruoka-ostoksilla, en edes huomannut pitäväni kenkiä, joten toimi. Mutta harmittavasti toinen kerta oli pitempi ajallisesti ja kävelin enemmän, niin johan alkoi ottamaan selkään. Ilmeisesti minun täytyy laittaa jotain osapohjallista tuonne päkiän alle tai käydä jalkainhoitajalla korjauttamassa kengät itselleni sopivaksi, sillä nämä ovat muuten niin mahtavat. Voisihan se olla niinkin, että jalkojen täytyy taas tottua erilaisiin kenkiin ja se vie aikaa. No, eipäs tässä kyllä pahemmin ole sandaaleita päässyt käyttämään, siitä pitää suomen suvisää huolen. Mutta kyllä se vielä lämpenee, nyt vähän näyttäisi lupaavalta.
Millaisia sandaaleja käytätte, sitten kun niitä tarkenee käyttää?

                                               With love,
                                              M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *