Kosmetiikka

Marc Jacobs Daisy Eau so fresh Sorbet Edition

Tämä ihastuttava Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sorbet Edition ollut minulla nyt käytössä melkein siitä lähtien, kun sen Bernerin blogikutsuilta sain mukaani. Raikas mandariinin ja omenankukkien sekoitusta kupliva tuoksu, jossa mangolia ja tuore orvokki sekä tyylikäs jasmiini kukkivat sydäntuoksussa. Pohjatuoksussa tunnistaa kermaisen myskin ja puun sävyt.
Tuoksu on raikas, hienostunut ja naisellinen. Kevyehkö (edt) tuoksu ei ole liian voimakas, joten ei pitäisi häiritä tuoksuherkkien nenää. Minulle kesäisen päivän päivätuoksuna täydellinen.
Pidin jo aikaisemmin hankkimasta Marc Jacobs Daisystä, joten tämä on hyvä lisä kokoelmaani. Pullo on kaunis kuin koru ja veikeä kukkasineen. Näen jo sieluni silmillä, että kun pullo on käytetty, korkki kukkineen saa uuden elämän keksimässäni jutussa, joten kierrätys kunniaan.
Voisitko kuvitella käyttäväsi tätä kesäistä tuoksua vai onko sinulla oma suosikkisi?

Yhteistyössä Berner

                                                      With love,
                                                   M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *