Kosmetiikka

Nivean kesätuotteet

Silloin, kun näitä Nivean kesätuotteita mökkivierailulla kuvailin, ei pahemmin tarvittu aurinkosuojaa, eikä tässä ole pahemmin tarvittu sen jälkeenkäään. Tuntui ihan harmilliselta, että ihanat aurinkosuojat saavat jäädä tältä kesältä odottamaan laatikon pohjalle jotain matkaa tai seuraavaa kesää. Mutta nyt, nyt helteiden hyökyessä, tosin vain muutamaksi päiväksi, ennustavat,  riensin heti kertomaan näistä Nivean tuotteista. Yleensä minulla kyllä on ollut käytössä kasvoille tosi suojaavat 50 SPF suojat, mutta vartalon iho ei ole niin herkkis ja ohut, joten täällä suomessa pärjään hieman vähemmilläkin aurinkosuojakertoimilla. Eikä se olekaan hyväksi kerätä kehoonsa liikaa kemikaaleja, jos vähemmällä pärjää. Toissapäivänä kuitenkin istuskellessani ja askarrellessani tuossa terassilla, oli jo 20 minuutin kuluttua rintakehä punoittava. En edes silloin tajunnut, että istuskelin siinä auringossa ja altistin itseäni paahteelle, koska eihän sellaisesta täällä pahemmin ole tarvinnut huolehtia. Niinpä seuraavana päivänä olinkin kaivanut nämä suojaavat tuotteet esille ja kun olin saanut punoituksen edellisenä iltana hätävoiteilla rauhoittumaan, oli aika testailla Niveoita.

Nivea Sun protect&bronze Tan Activating Protecting Oil, Medium 20 Immediate UVA-UVB Protection, on tuote joka on luotettava ja vedenkestävä. Pro Melanin- uutteen lisääminen tuotteeseen aktivoi ihon luonnollista ruskettumisprosessia. Suihke levittyy ihanasti ja tuoksuu hyvälle, ei tyypilliselle aurinkosuihkeelle. Rakastan näitä suihkeita, sillä näitä pystyy itse helposti laittamaan, eikä tarvitse vinkua kaverilta apua. Lisäplussaa siitä, ettei tuote öljymäisyydestään ole tahmea, vaan solahtaa nopeasi ihoon.

Huulet kannattaa muistaa myös suojata ja itse ainakin herkistyn helposti huuliherpekselle, joka on sellainen kaveri, jota ei halua kyläilemään. Labellon  Sun Protect SPF 30 on vedenkestävä ja se suojaa huulia auringon UV-säteiltä välittömästi. Tässäpä onkin mukana auringonkukkauutetta ja voimakasta antioksidanttia E-vitamiinia, joka suojaa ihoa UV-säteilyn vaurioilta ja tukee ihon omaa immuunijärjestelmää. Huulivoide ei ole tahmea tai raskas ja tämän tuoksu on hyvin vieno. Jää kyllä meikäläisen aurinkotuotteeksi tästä lähtien, sillä mikään ei ole kiusallisempaa, kuin huulien palaminen ja siihen vielä bonuksena huuliherpes, joka ei ole koskaan sellainen kuin mainoksissa, vaan jättisteri, joka vaikeuttaa syömistä ja tykyttää ja kihelmöi tuohottoman kipeänä.

Nivea Sun protect&bronze Tan Activating Sun Lotion 30 High UVA-UBA protection on kevyt emulsio,  joka sekä suojaa, että ruskettaa ihoa. Luotettavana suojana se edistää ihon kykyä ruskettua luonnollisesti. Tuote sisältää kasviuutetta, joka aktivoi melaniin tuotantoa suojaamaan ihoa ja näin iho saa kauniin ja luonnollisen rusketuksen, muttei sisällä itseruskettavaa vaikutusta.  Tämän kanssa voi rauhassa uiskennella, sillä se on vedenkestävä. Toki kannattaa huolehtia tuotteen lisäämisestä aika ajoin. Tuoksu on pirteän raikas, tyypillinen aurinkovoidetuoksu, joka tuo minulle mieleen matkat aurinkorannoille.

No, kun on sitten itseään koko päivän suojannut ja grillannut ja nauttinut auringosta, on kuitenkin ihana pestä auinkotuotteet iholta pois ja kosteuttaa ihoa kunnolla. Mikäs sen kätevämpää kuin tuote, jonka voi levittää iholleen jo suihkussa. Niveallahan on jo tämän tapaisia tuotteita ollutkin esillä ja tässä tulee sitten täsmätuote juuri auringonoton  jälkeen, jolloin iho huutaa kosteutta. Nive Sun perheen IN-SHOWER refreshing after sun lotion siis hoitaa homman. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa välittömästi. Pesun jälkeen sipaiset tuotetta iholle ja huuhtelet sen sitten pois. Sisältää kurkkua, joka on tuttu ihon rauhoittamisessa. Olen tutustunut ripsiväriin, jossa kurkkua oli ja nyt se on löytänyt paikkansa myös ihonhoitotuotteessa. Hyvä niin, sillä kurkkuhan on hyvää ja silmänympäryksille ja turvotukselle myös toimiva hätäapu, miksei siis tässäkin.
Nyt sitten vaan  kaikki kynnelle kykenevät aurinkokylpyyn! Onko tuotteet tuttuja?

Lehdistönäytteet
Tietoja poimittu lehdistöesitteestä
Yhteistyössä Nivea


                                                                                 With love,
                                               M

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *