Kosmetiikka

L’oréal luomivärit ja Super Liner Gel Intenza

L’oréalin silmämeikkiin löytyi mukavasti itselle sopivat värisävyt. Nimittäin Nude 200 on kaunis ruskean-liilahtava luomiväri, joka kimmeltää hennosti ja pysyi jopa meikäläisen luomilla yllättävän hyvin. Hieman taitettu valkoinen Nude 207 on ollut myös luomillani silläkin uhalla, että meikkitaiteilijat kielsivät tai kehottivat välttämään valkoista ja tumman yhdistelmää siten, kuten me kaikki keski-ikäiset olemme tottuneet meikkailemaan. Olen kuitenkin laitellut tuota valkoista kulmaluulle ja vain hiukan silmänurkkiin. Vaikka kuinka olen sumusilmämeikkiä harjoitellut, niin miten saan aikaiseksi aina sen fiiliksen, kuin meikkini olisivat jotenkin suttaantuneet. Siksi olenkin meikkaillut siihen tyyliin, kuin uskon sen itselle sopivammaksi. Vaalea ja metallinhohtava ruskehtava-liila ovat hyvä combo ja näillä sinisilmäisyys kivasti korostuu.

Olen myös innokkaasti meikkaillut tällä Super Liner Gel Intenza geelillä rajauksia. Voi pojat, miten kauniit rajaukset tällä saakaan aikaiseksi. Geeli liikkuu pehmeästi luomilla ja siveltimellä saa ohuen rajauksen aivan silmäripsien tyveen todella helposti. Vedenkestävänä tällä rajauksella pärjää hieman kosteillakin ilmoilla. Kestävyyttä lupaillaan jopa 24 tuntia. Mutta, ei minulla kestänyt kovinkaan kauaa, kun rajaus olikin levinnyt jo yläluomelle. Silmäni ovat sen malliset, ettei näissä tahdo rajaus pysyä, sillä rasvoittuva luomivako liuttaa värin pois. Ihana tuote niille, joilla vedenkestävä toimii, mutta eihän  minulla pysy vedenkestävä ripsarikaan, joten ei tämä uusi asia ole. Jos joku tietää sellaisen pohjustuksen, joilla ongelmaani saisin ratkaisun, olisin ikionnellinen.

Lehdistönaytteet
Yhteistyössä Loreal


                                                                             With love,
                                             M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *