Kosmetiikka

Ecotools

Millaisilla siveltimillä sinä meikkaat? Miten huollat siveltimiäsi ja kuinka usein?
Itse olen viime aikoina kiinittänyt huomiota siihen, miltä sivellin tuntuu kasvoja ja ihoa vasten. Jos harjakset ovat pehmeät, sillä siveltely on ihanan rauhoittava ja terapeuttinenkin jopa. Nimittäin pieniä lapsiakin voidaan terapeuttisesti rentouttaa siveltimellä silittelemällä, joten jotain perää siinä täytyy olla. Olen käyttänyt meikatessa jos jonkinlaisia siveltimiä, milloin niitä nysiä, joita tulee meikkirasioiden mukana. Ne ovat aivan surkeita, mutta onhan niilläkin jotain saanut tuherrettua. Mutta kun ikää tulee, niin vaatimustaso kummasti kasvaa ja voisikohan olla, että ehkäpä tietämys, joten olen yrittänyt panostaa kunnon siveltimiin. Mikään ei ole ihanampaa kuin sivellä pehmeällä siveltimellä sipaisu meikkipohjaa kasvoille tai poskipunaa poskille. Tai tarpeeksi jämäkällä siveltimellä kulmaväriä kulmille ja  käyttää apuna oikeaoppisesti silmän mukaisesti muotoilulla siveltimellä eyelineria silmän rajaamisessa. Kyllähän se helpottaa meikin tekoa ja loppujen lopuksi kun siveltimiin kerralla kunnolla satsaa, niin niillä pärjääkin sitten pitkän aikaa. Niin ja huoltaminen se vasta tärkeää onkin, kuinka säilytät ja huollat siveltimiäsi, vaikuttaa  se myös siveltimen käyttöikään. Itse pyrin pesemään riittävän usein siveltimiä, joita käytän päivittäin ja pesaisen ne aina miedolla saippuavedellä pyöritellen harjasosaa kämmentä vasten ja niin, ettei metalliosa kastu. Huuhtelen huolella ja kuivaan kasvopaperin päällä lappeellaan. Riittävän usein on kahden viikon välein, mutta pesen aika tiheästi meikkivoidesivellintä, koska vaihtelen meikkivoiteita, joten puhtaalla siveltimellä on kivempi tehdä meikkiä ja pesu tulee tehtyä siinä ohimennessä.

Miksi valita Ecotoolsin siveltimiä?

ELÄÄ KAUNIISTI.

Elää kauniisti (Living Beautifully) on toimintamme johtoajatus. Haluamme antaa ihmisille välineet näyttää kauniilta ja elää kauniisti. Vuodesta 2007 alkaen EcoTools on antanut tukensa organisaatioille maailmanlaajuisesti joiden tavoitteena on ollut tehdä maailmasta terveellisempi (ja kauniimpi) paikka elää. Vuonna 2013 olemme olleet mukana lanseeraamassa ylpeästi EcoTools Living Beautifully -projektia. Kuten olemme tehneet jo useita vuosia, Living Beautifully projekti tarjoaa meille mahdollisuuden tukea organisaatioita jotka toiminnallaan tukevat EcoToolsin omia tavoitteita vihreiden ja kauniiden arvojen puolesta. Mutta tämä ei olisi mitään ilman sinua! EcoToolsin kansainvälinen Living Beautifully projekti on suunniteltu siten että myös sinä voit vaikuttaa hyväntekeväisyyskohteen valintaan!  

Ecotoolsin siveltimien varsi on tehty ihanan miellyttävästä bambusta ja sen huomaa, kun siveltimen ottaa käteensä, vartta tekee mieli vain silitellä, kierrätetystä alumiinista ja harjasosa synteettisestä taklonista. Siveltimet valmistetaan 95% kierrätysmateriaaleista ja nopeasti uusiutuvista luonnonvaroista. Ei ole testattu eläimillä ja sopii myös vegaaneille. Säilytyspussi, joka tulee noiden siveltimien mukana on tehty puuvilla-hamppusekoitteesta, yhden pienen säilytyspussin, olen ilmeisesti hävittänyt siivousinnostuksessani, joten harmi. Mutta muuten sivellin säilyy hyvässä kunnossa, kun sitä säilyttää tuossa pussissa. Koska oman lipaston laatikossa pitkät siveltimet osuvat lipaston reunaan laatikkoa sulkiessa, on tämä ainoa tapa pitää siveltimet hyvässä kuosissa. Tässäpä aiheita mietittäväksi, kun valitsee siveltimiä seuraavan kerran.
Kuvassa olevat poskipunasivellin ja aurinkopuuterisivellin ja ovat niin silkkisen pehmoisia, että näillä on ilo meikkailla.

Tähän loppuun  esittelen myös Bambu harjapesimen. Tällä on miellyttävä pestä, sillä harjasosa on pehmoisa  ja  pitkän varren ansiosta ylettää selänkin harjata ja kuivaharjaukseen tämä on myös mainio. Ainoa miinus tässä on se, etten muista sitä kuivaharjausta koskaan. Pitäisi varmaan laittaa se harja tuohon sängyn viereen ja aloittaa heti herättyään se jynssääminen, jotta homma tulisi hoidettua. Kuulemma kuivaharjauksessa harjausta tulisi suorittaa heti aamulla, ennenkuin on kunnolla sängystä noussut. No joo. Eipä taida oikein meikäläisen aamut sillä tavalla lähteä käyntiin, joten pesen tällä sitten vaan ja kuivaharjaan muistaessani, mutta en kyllä ennen aamukahviani.

Ovatko nämä siveltimet/harjat tuttuja?

Tietoa siveltimistä lisää löytyy täältä
Tiedot poimittu Ecotoolsin sivuilta
Lehdistönäytteitä
Yhteistyössä Ecotools

        
                                                                   With love,
                                        M
                                                                              

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *