Kosmetiikka

Punaisen ihon peittäminen, testaus osa 2

Edullista, Eläinkokeetonta Luonnonkosmetiikkaa Toacanasta. Kiinnostaako?

Seuraavana testiosiona on Bottage Verden BB Cream, kevyesti sävyttävä ja kosteuttava voide, vaalea beige. Iholle levitettäessä, sävy muuttuu ihonväriin sopivaksi. SPF 15.
Kaunis vaalea sävy tasoitti hienosti poskenseudun, mutta eipä valitettavasti pystynyt kumoamaan punaisia suonia.  Tuoksu oli miellyttävä, ei lainkaan luonnonkosmetiikkamainen, vaan hieman puuterimainen. Kosteutus oli yllättävän tehokas, sillä olin aikaisemmin aamulla laittanut kosteuttavaa seerumia,joten tämän kanssa ihoni alkoi päivän aikana kiilellä. Minun täytyi kyllä tarttua peitevoiteeseen, jotta sain suonet piiloon, joten tästä ja minusta ei nyt tullut kaveria. Tyttären kauniille vaalealle ja tasaiselle iholle tämä kävi, joten mini m sai uuden kevyen BB voiteen.

Mutta sitten sainkin käsiini tämän ihanan voiteen CC Creamin, All in one antiage. CC eli color correction ja vielä anti-age ominaisuudet mukana.  Kevyesti sävyttävä ja kosteuttava voide, vaalea beige. Sävy asettuu kasvoille ihonväriin sopivaksi. SPF 20.
Tämä oli ehdottomasti tuote, johon latasin paljon odotuksia ja eiväthän ne pettäneet. Tuote oli kermamaista ja hieman meikkivoiteen tyyppistä, mutta koostumus ei kuitenkaan ollut niin tömäkkä. Värisävy oli ihooni sopivan vaalea ja ihanaa suonet peittyivät helposti ilman useampaa kerrostamista ja paksua maskia. Olin iloinen, etten ollut laitanut mitään kosteuttavaa tuotetta alle, sillä tämä sisälsi myös kosteutuksen ja olisi varmasti alkanut kiiltää ihollani päivän aikana. Miten en ole aiemmin törmännyt näin hyvään peittävyyteen, mutta silti tuote on kevyttä! Siis kun vertaa, mihin olen tottunut  ja joutunut paklaamaan nenääni näiden suonien kanssa. Tykästyin kovasti tähän CC-voiteeseen  ja suojakerroinkin on sitä luokkaa, ettei tarvi heti pelätä palavansa. Yllättäen tämä on luonnonkosmetiikkaa ja minä kun en pahemmin ole sitä uskaltanut kokeilla allergioiden pelossa. No, tämä ainakin käy, hyvä niin.

Tässä taas vertaus sävyihin, vaikka tuo oranssi kyllä sopeutui ihon väriin, niin onhan se tuossa aika raju ja minulla on aavistus iholla päivetystäkin. Ylempi siis BB ja alempi, juuri minulle sopiva CC.

Kyllä se niin taitaa olla, että tätä kannattaa vakavasti harkita, mikäli sinun ongelmasi on samanlainen kuin minun.

Lisätietoja tuotteista löytyy Bottega Verdestä  ja näyttää juuri olevan alekin käynnissä.

Yhteistyössä Bottega Verde
Lehdistönäytteet


                                                                                With love,
                                               M

10 Comments

 • Jonna H.

  CC on ehdottomasti paremman sävyinen, jotenkin tuntuu, että monestikaan meitä suomalaisia vaaleaihoisia ei olla mietitty, kun noita sävyjä tehdään. Mun on CC voide lemppari on Estèe Lauderin, se sulautuu kaikkiin ihon sävyihin, koska se on iholle laitettaessa harmaata ja muodostaa värin vasta iholle päästyään.

 • Mysterious M

  Minua kanssa ihmetyttää tämä oranssi-buumi. Karseita sävyjä, ainakin näin vaaleaihoisen kannalta ja ihmettelen kenen ihoon ne sitten oikeasti sopii. Täytyy olla pohjalla rusketusta, mutta ei se silti aina hyvältä näytä.Olispa kiva testata tuo Estee joskus:)

 • Tiia K

  Näitä en ole testannut mutta muutoin olen isän vaimolta saanut joitain Bottegan ihonvoiteita ja tykkäsin kyllä. Enpä edes tiennyt että on luonnonkosmetiikkaa. Kivaa kuulla. 🙂

  Ihania unia M <3

 • Anu T - Arjen timantteja

  Nämä ovat mielenkiintoisia testejä! Iso plussa, että ovat tosiaan luonnonkosmetiikkaa. Oman ihoni väri on tasoittunut silmin nähden kun aloin käyttää Janssen Cosmeticsin ihonhoitotuotteita ja olen nauttinut valtavasti nyt kesällä kun ei tarvitse laittaa niin paksua meikkikerrosta tasoittamaan ihon punaisuutta. Onhan sitä punaisuutta edelleen, mutta paljon vähemmän kuin ennen. Kiva kuulla mikä sinun suosikiksesi on valikoitunut.

 • Mysterious M

  Kiva, jos olet löytänyt sarjan joka toimii ihollesi. Nämä ovat niin henkilökohtaisia asioita, ettei voi aina sanoa, mikä kellekin käy, vaikka mitä luvattaisiin. Ne on aina pakko ensin testata. Tuosta sarjasta en ole kuullut. Pääasiahan olisi saada se punaisuus ensin hoitamalla pois ja sitten loppuja meikillä piiloon. Nuo hitsin suonet kun vaatisi varmasti laaseroinnin ja siihen en halua lähteä. Punaisuus on minullakin rauhoittunut j aihoa on kosteutettava kunnolla, jottei pintakuivuus vaivaa ja siksi iho punoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *