Kosmetiikka

Punaisen ihon peittäminen, testus osa 3

Nyt ollaan minun osaltani tämän testauksen viimeisessä osisossa ja luulen, että tällä haavaa tiedän jo miten BB ja CC voiteet käyttäytyvät ja mikä meille punakoille on parasta. Mikään ei ole niin hankala peittää kuin ne pienet suonet, mutta onneksi ne eivät ole sentään sinisiä, sitten oltaisiin liemessä.
Viimeiseksi esittelen teille Lumenen putkilot, jotka valitsin tähän testiin. Aloitan tuosta kevyemmästä eli BB voiteesta, mutta sitä ennen haluan esitellä tuotteen, johon ihastuin ja ajattelin, että tämä olisi varmasti järkevää jokaisen naisen omistaa, mikäli meikkailee, sillä niin hyvältä tuo tuote tuntui.

Kyse on siis tästä Lumenen Bright Now Blur line & pore minimizer, joka siloittaa ja häivyttää huokosia. Paketin takana lukee näin:
Häivyttää optisesti ryppyjä ja huokosia. Siloittaa ihon pintaa jättäen sen silkkisen sileäksi. Auttaa kontrolloimaan kiiltoa pitäen ihon luonnollisen mattapintaisena koko päivän. Heleyttää ja tasapainottaa ihon sävyä välittömästi. Levitetään seerumin ja tai päivävoiteen jälkeen.
Tuote oikeasti piti kiillon kurissa ja iho näytti hyvältä vielä illalla. Tästä taisi tulla uusi primer- suosikki. Noh, rypyt eivät kyllä hävinneet, mutta kun jätti silmälasit pois, niin aivan kuin olisi nuortunut hieman.

Sitten itse asiaan ja BB-voiteen pariin. Tämä sisältää suojakertoimen 20. Suojaa ikääntymiseltä, kirkastaa, tasoittaa, kosteuttaa, peittää ihon pikku virheet ja antaa iholle säteilyä.  Sisältää c-vitamiiniä. Levitetään puhtaalle iholle. Näin luvataan pakkauksen kyljessä ja kun tätä ensi kertaa laitoin, olin hämmästynyt voiteen suloisesta tuoksusta ja lakkahan se varmasti olikin, joka niin makeasti tuoksahti. Hieman oli aluksi säikähdystä, kun voiteen väri oli taas, sanoisinko, että hieman oranssihtava. Mutta yllättäen se solahti ihoon ja melkein peitti myös suonet, pientä lisätaputtelua eli kerrostamista ja iho oli tasainen. Ensimmäinen BB voide, joka sen teki. Ei tarvinnut peitepuikkoa ja paksua maalia. Iholla BB kesti mukavasti tunteja ja varmaankin tuon pohjustuksen ansiosta ei alkanut kiiltoakaan esiintyä. Mielettömän kevyt ja kiva voide ja tuoksuikin hyvälle.

Sitten aikuisen naisen osastolle, eli CC saa oman vuoronsa. Putelissa lukee, että täydellisen peittävä, mutta kevyt meikkivoide. Tasoittaa ihon epätasaista sävyä. Suojakerroin 20. Siis nyt minä ymmärrän, että nämä CC:t ovat melkein kuin meikkivoiteita, mutta hieman kevyempiä ja siksi peittävyys on parempi. Sävykin oli sopivan vaalea, ehkä hieman harmahtava, joka peittelee punaisuutta. Nyt kyllä BB sävyltään vei voiton, sillä aavistus tässä sateisessa kesässä on kuitenkin aurinkoa saatu, joten talvella voin sitten käyttää tuon CC:n. Voiteessa on myös miellyttävä tuoksu ja se on puolukkaa.
Lumene on kyllä tässä viime vuosien aikana petrannut näissä meikeissään ja nyt on tuo Bright Now Blur on ollut todella suosittu tuote ja hakannut testeissä monta arvokkaampaa merkkiä. Kokeilemisen arvoisia, sanon minä.

Tässä vielä värisävyt, ylempi on CC ja alempi on BB, sävynä light molemmissa.
Nyt uskon, että hetkeksi testaukseni tällä saralla päättyy, sillä löysin muutaman todella kivan tuotteen, joiden kanssa pärjään ja saan kerrankin nauttia tasaisesta, luonnollisen näköisestä meikistä. Suosikiksi nousi siis Bottega Verden CC ja Lumenen molemmat BB ja CC voiteet.

Kerrohan, oliko näistä testauspostauksista sinulle tai läheisellesi jotakin hyötyä?

Lisää tietoja löytyy Lumenen sivustolta.

Yhteistyössä Lumene
Lehdistönäytteet


                                             With love,
                                            M

20 Comments

 • Souliina S

  Kiva kuulla näistä testauksista. Itselläni on Lumenen touch of radiance Serum Foundation ja se on hyvin kevyt ja luonnollisen oloinen meikkivoide , sopii kesään. Helena Rubinsteinilla on aivan loistava bb voide, Diorin voiteet ovat taas aivan liian paksuja ja tönnköjä.

 • Tiia K

  BB voidetta käytin aiemmin, sitten tuli CC ja siitä tuli suurin suosikki ylitse muiden. Huokoset ehkäpä tarttis kyllä tuota huokosten pienentäjää. 🙂

  Iloa päivään <3

 • Mysterious M

  Kyllä näitä ajoittain on hyvä testata, koska kokoajan markkinoille tulee uutta. Minulla on myös tuo Diorin voide ja se on toiminut, mutta onhan se aika meikkivoidemaista. Helena Rubinsteinin bb pitäsi varmasti sitten kokeilla:)

 • Mysterious M

  Olen itse tykännyt Dermalogican Skinperfect primeristä,jota käytän myös luomilla, jotta luomiväri pysyisi paremmin. Tuotteessa on kevyt sävy ja se sulautuu ihanasti ihoon. Lisäksi siinä on SPF 30, joten riittää kuumassakin auringossa suojaksi. Yleensä joku seerumi on sellainen kevyt, joka kannattaa laittaa tämänkin alle, mutta olen käyttänyt sitä myös ilman mitään ja hyvin näin kesällä toimii. Kannattaa pyytää vaikka Stockmannin osastolta näyte tästä. Muita en nyt osaa ehdottaa, koska melkein nuo BB:t ja CC:T on sellaisia mitkä sisältävät myös tuon kosteutuksenkin:)

 • Dzinni

  Pieni typo, joka kertoo kaiken, heh. "epäsuomalALIEN", siis piti kirjoittaa epäsuomalainen! Pitikö muuten tuo ensin mainittu primer tosiaan kiillon noin hyvin poissa? Ihan ilman puuterointia pitkin päivää? Jos, niin pitää kai hankkia se ja kokeilla.

 • Mysterious M

  Kyllä se piti ja olen heivannut irtopuuterin meikkauksistani jo aikaa sitten pois. Koin,että vaikka kuinka oli hyvänlaatuinen puuteri, niin otsaani alkoi kehittyä epäpuhtauksia, joten pyrin hankkimaan tuotteita, joiden kanssa pärjää ilman sitä. Siksipä nuo jotkut testaamani tuotteet, eivät olleet minulle, koska kasvot alkoivat kiiltää hetken päästä. Mutta pitäisi koettaa niitäkin tämän primerin kanssa, jospa se toimisi. Kannattaa kokeilla:)

 • Dzinni

  HAAAAA! Nyt vasta tajusin kun kävin huvikseni hakemassa tuon blurrausvoiteen. Mullahan on tuo CC-primer, eikä sinun arvioimasi meikkivoide! Kokeilin kyllä niitäkin, mutta auttamatta oma ihoni on sille tummimmallekin sävylle liian tumma! Blogissani tuleepi siis olemaan tuosta blurrausvoiteesta arvio lähitulevaisuudessa!

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/

  Äkkipäätään vaikuttaa hiukan samanlaiselta tahnalta kuin Body Shopin vastaava, mutta kokeillaan…. Body Shopin blurrausvoiteesta on blogissani jo arvio, käypä kurkkaamassa.

 • Mysterious M

  Juu, ei ole sama tuote, mutta aikalailla samantapainen. Sinulla on ilmeisesti sävyä siinä, mutta minulla väritön. Minulla tuote toimi ja en tavoittelekaan täysin mattaa, sillä lievä kiilto on ok. Sinulla on ilmeisesti haasteita löytää riittävän tumma tuote ja minä riittävän vaalean perässä juoksentelen ja en tahdo aina löytää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *