Sisustaminen

DIY sudenkorennot

Kesällä on kiva näpertää ja askarrella, nekin, jotka eivät askartelusta piittaa. Joskus tulee vain olo, että pitää saada käsille jotain tekemistä ja silloin voi vaipua omiin aatoksiinsa ja järjestellä jutut omassa päässään lokeroihinsa. Minä nappasin idean sudenkorennon askartelemiseen pinteretistä, mutta tein siitä omanlaisen. Tarvitaan keppi, mielellään sellainen, jossa on pieni oksanhaara päässä, jotta saadaan tuntosarvien paikka. Rautalankaa,  eri vahvuisia ja värisiä metallilankoja. Kieputellaan metallilankoja vartaloon eri sävyistä ja paksummasta rautalangasta taiteillaan siivet. Lopuksi siipiin voi koristella ohuella metallilangalla erilaisia punontoja, voi lisätä paljetteja tai helmiä, tehdä omia kivoja kuvioita tai jättää siivet niitä ilmankin. Helppoa ja tämän voi tehdä yhdessä lasten kanssa.

Nämä korennot jäivät istuskelemaan peilin reunalle ja kiven päälle pikku puutarhassamme ja näitä ei kenekään tarvitse pelätä. Me puolestamme lennähdämme, tai no autoilemme kohti Pohjois-Karjalaa mökkeilemään viikoksi. Takamus on siis kovilla, mutta olen tässä kiristänyt mieheltäni etukäteen pari stoppipaikkaa, jossa haluan käydä, joten toivottavasti jaloittelutaukojakin tulee.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

                                                             With love,
                                                         M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *