Matkustaminen

Kenkävero Mikkelissä

No jotakin hyötyä tästä bloggaamisharrastuksesta on, sillä mies on alkanut ymmärtää toiveitani ja sain hänet pysähtymään Mikkelin Kenkäveron kohdalla ja pääsimme tekemään siellä pienen piipahduksen. Aikaisemmin tästä lukemattomat kerrat on vain pyyhälletty kiireellä ohi, siinä pelossa, että matka keskeentyy ja tai pysähdys kestää liian kauan. Tiedän, että matka on pitkä ajaa, joten olen kunniottanut kuskin toiveita, mutta nyt sain tilaisuuden siis vihdoin käväistä Kenkäverossa. Miljöö oli ihastuttava kauniine kartanoineen ja pikku aittoineen . Pionit saivat minut hullaantumaan kameran kanssa ja haaveilemaan myös omalle pihalle muutamasta, mutta olen ymmärtänyt näiden olevan sen verran vaativia, etteivät ne minun käsittelyssä tai meidän pienessä pihassa varmaankaan menestyisi, joten dream on.

Käsitöiden tekemisestä innostuneiden kannattaa vierailla tässä aitassa, sillä sieltä löytyi kaikkea kivaa. Ihmeellistä, mutta minä pidin pintani, enkä ostanut yhtäkään lankakerää.

Erillisessä myymälässä myytiin sitten kaikkea kivaa sisustuksesta pitäville ja esimerkiksi Jukka Rintalan mallistosta poistomyynnissä olevia luomuksia.

Tanssilavallekin päästiin mukaan näiden ihastuttavien pienoismallien kera.

Tuli taas fiilis, että tekisi mieli aloittaa vuosien tauon jälkeen keramiikkaharrastus, kun näitä katseli, mutta aika ei taida riittää.

Lopuksi istahdimme rannassa olevaan viehättävään kahvilaan juomaan kahvit ja syömään mustikkarättänät. Kenkävero on kuulkaas kiva pysähdyspaikka, kun Mikkelin suunnalla kurvailette. Kannattaa käydä katsomassa. Tämän jälkeen matka jatkui ja rouva istui tyytyväisenä loppuautomatkan perille asti.

                                                       With love,
                                                     M

22 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *