Lifestyle

Luonnon harmaa

Kesälomareissussa on se hyvä puoli, että voi ottaa kameran ja samoilla kuvaten ilman mitään suurempia suunnitelmia. Näin kävi minulla eilen, kun illalla vaelsimme Pielisen rannalle istuskelemaan ja nauttimaan sään suhteen kivasta ilmasta. Sää täällä on kuin jostain vuoristokylästä +10  ja eipä se eilen pahemmin kivunnut ylöspäin. Tämmöinen kesä nyt vain on ja pitää nauttia sellaisista asioista mistä voi. Ei sada ja siitä me olimme iloisia.

Laituria pitkin kun laskeuduimme rantaan, niin mietin miten ihanasti harmaantunut tuo puu oli ja huomasin etsiväni katseellani kaikkea harmaata kuvattavakseni. Olen nimittäin alkanut himoita harmaata meidän yläkerran vessan lattiaksi ja seinän värinä olisi ehkä valkoinen. Mutta millaista harmaata sävyä haluaisin? Tummaa, vaaleaa, betoninväristä vaiko sinertävää? Luonnostahan näitä väripaletteja voi etsiä, joten niinpä  minä kompuroin rantakivien seassa ja tiirailin kaikkea harmaata kuvattavaa ja totean, että harmaa on kaunis ja rauhoittava väri.

Tässä vanhin tyttäreni vuolemassa vuosirengasta kepukkaan. Mies ideoi tyttöjen kanssa vuosia vuosia sitten idean, että aina täällä mökillä käydessä voisi vuolla renkaan kepukkaan ja nyt niitä on jo aikamoinen määrä, sillä onhan täällä aikanaan käyty tiiviisti, vaikka nyt olikin useamman vuoden tauko välissä.

Kyllä tässä vahvistui, että vessan lattiasta tulee harmaa ja  ainakin osa seinästä, mutta ihan se sävy ei ole vielä varma. Haaveilen mikrosemetin laittamisesta vessaan, mutta mies vaatii ensin työnäytteen ja haluaa, että teen kuraeteisen ensin, kokeeksi.  Ilmeisesti siksi, että sen pläntin voi sitten matolla peittää, jos menee sudeksi. Ihanaa kun mies uskoo minuun, heh. Mutta onhan tuossa järkeä, kun en ole aiemmin tuollaista tehnyt, etten pilaa vessaa kokonaan. Olen vain niin innostunut asiasta, etten tiedä miten päin olisin. Tosin, onhan tässä tullut suunniteltua sitä pirskutan vessaa jo moneen kertaan ja eri tyyliin, mutta ihaninta onkin juuri se haaveilu ja ideointi, vaikkei se sitten toteutuisikaan juuri sellaisenaan, sillä aina voi tulla joku parempi idea, kun hommaan ryhtyy.

Pidätkö sinä harmaasta sisustusvärinä?

                                                    With love,
                                                  M

22 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *