Kosmetiikka

Arbutin Couperosa seerumi

Detria Arbutin on ollut minulle tuttu tuote joskus vuosien takaa ja olin hieman skeptinen, kun minulle tarjottiin tätä nyt testiin. Arbutinia on kovasti kehitelty ja tuote on saatu tehokkaammaksi tässä taistelussa couperosa-ihon punaisuuden häivyttämisessä ja pigmenttierojen tasoittamisessa. Kokonaan couperosaa ei saada poistumaan, sillä sehän oveluudessaan nousee pintaan siitä vierestä, jos jokin suoni on saatu rauhoitetuksi. Mutta hoitoa se vaatii ja sen kanssa ei ihan huolettomana voi olla, jottei se kehity pahemmaksi ja lopulta rosaceaksi, joka vaatii aina lääkärin hoitoa. Couperosa-ihossa verisuonet ovat löystyneet ja jopa katkeilleet mikä saa ihon ja posket näyttämään punakalta.
Arbutin lupaa auttaa punoitusta nostamalla hentojen ja löystyneiden pintaverisuonien seinämien sileiden lihasten tonusta eli lihasjäntevyyttä, jolloin verisuonet eivät kuulla niin ihon läpi.
Arbutin myös hillitseen ihon pinnalla olevaa pientä tulehdusta.Uudistunut Arbutin Couperosa on kaksin verroin tehokkaampi koostumukseltaan, verrattuna entiseen tuotteeseen ja tuotekehittelyyn on lähdetty asiakkaiden toivomuksesta copuperosa-ihon hoitamisessa. Ihonhoitosarjan , mihin kuuluu myös päivä- ja yövoiden sekä silmänympärysgeeli, teho perustuu sianpuolukasta eristetyn arbutin ja mustikan polyfenolisten yhdisteiden hoitavaan vaikutukseen. Luonnon arbutiini rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä suojaa lämmönvaihteluiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta rasituksilta.
Koska luonnon arbutiini on hyvä melatoniin estäjä, sitä käytetään myös maksaläiskien ehkäisemiseen ja vaalentamiseen. Arbutin sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita, parabeeneja, silikonia eikä alkoholia.

Detria Arbutin valmistetaan Rovaniemellä ja heidän sivustollaan kerrotaan seuraavasti:
Tuotteidemme ydin ja vahvuus on Lapin superyrteissä. Käyttämiemme kasvien luonnonmukaiset tehoaineet ovat itseasiassa puolustusaseita. Lapin luonnonkasvit tuottavat niitä selviytyäkseen arkstisisssa oloissa- jopa viisinkertaisesti etelän kasveihin verrattaessa. Lapin yrtit ovatkin viisi kertaa tehokkaampia superyrttejä. Detria kerää yrttinsä tiukasti valvotuilta Lapin luomukeruualueilta.

Kokeilin tätä Arbutin seerumia reilut kolme viikkoa päivin ja öin ja en käyttänyt sen kanssa muuta tuotetta. Halusin tosissani testata sen ja en halunnut sotkea kuvioihin muita tuotteita, kuin meikin puhdistamiseen tarvitavat tuotteet Nimuelta. Iloisesti yllätti se, etten tarvinnut muita lisänä näin kesällä, sillä mutu-tuntumalla sanoisin, että kosteutti hyvin, koska ei kiristellyt yhtään, mutta ammattikosmetologi olisi voinut olla tietenkin toista mieltä. Kosteutuksesta plussaa. Välillä iltaisin, kun olin laittanut seerumin iholleni, tuntui pientä kutinan tapaista nenän seudulla ja sitä en osaa sanoa, että oliko se mahdollisesti allergiaa vai toimiko seerumi näin. Toimiko tuote? Punoitusta minulla on vielä nenän alueella, siinähän se vain on ja pysyy, mutta kyllä se aavistuksen rauhoittui. Kokeilin punaisen ihon peittämiseen erilaisia BB- ja CC- voiteita samoihin aikoihin, joista viikko sitten kirjoittelinkin, joten seerumi saattoi myös edesauttaa ihon värin tasoittumista ja punakkuuden haalenemista. Seerumia tulisi tosin käyttää yhteen menoon kaksi kuukautta tehokuurina, pitää kahden viikon tauko ja jatkaa sitten uudelleen.
Onko teillä kokemusta Arbutinista ja toimiko se?

Yhteistyössä Arbutin
Lehdistönäyte

                                                With love,
                                              M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *