Lifestyle

Salomon freedom of movement

Kauniin Ukko-Kolin maisemissa teimme hieman kuvauksia Salomonin vapaa-ajan tuotteista, joita olimme saaneet kuvauslainaan pr- toimistosta. Sää ei ollut paras kuvaushetkellä, mutta kirkkaalla aurinkoisella säällä Ukko-Koli olisi ollut henkeäsalpaavan kaunis maisemoineen, mutta kesä on nyt mitä on.

ELEVATE SEAMLESS TEE W on kevyt, saumaton, hengittävä ja pehmoisesta materiaalista tehty paita, jolla voi urheilla kuumemmallakin säällä. Leikkaukset ovat naiselliset ja selässä oleva kiva aukko takaa tyylikkään lookin myös vapaa-aikaan.

ELEVATE MID W on monipuolinen kevyehkö takki, joka soveltuu ympärivuotiseen urheilemiseen. Takissa on lämmin, miellyttävä materiaali, varsinkin rinnassa ja hupussa, joka suojelee kylmältä ja viimalta. Hengittävä ja heijastava materiaali mahdollistaa aktiivisen urheilemisen viileämmälläkin ilmalla.

CYCLONE GTX W on hengittävä ja vedenkestävä vapaa-ajantakki, joka on muotoiltu sopivaksi niin, ettei se kiristä tai estä liikkumistasi.

Nämä tuotteet näyttävät olevan nyt mukavasti verkkokaupassa alessa, mikäli kiinnostuit.

Salomon Elevate Seamless Tee W
Salomon Elevate Mid W
Salomon Cyclone GTX W

Tuotteet kuvauslainassa

                                                           With love,
                                                        M

                                                        

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *