Kosmetiikka

NARCISO

Kesäisiä tuoksuja etsiskelin ja katsokaas mikä kaunotar löytyi. Tyylikäs musta pullo läpinäkyvällä korkilla  on kuin koru, jonka näen aikuisen naisen hajuvesikokoelmassa ja sopii myös minimalistin kotiin hyllyä koristamaan. Tämä ihanuus on Narcisco Rodriguezin tuoksuperheen keväinen uutuus, joka on alkuperäisen Narciso tuoksun uudelleentulkinta sensuelli ja tyylikäs tuoksu, eau de toilette mustassa kuutiopullossaan. Mies tuoksun takana on amerikkalainen, kuubalaiset juuret omaava muotisuunnittelija, Narciso Rodriguez, joka haluaa korostaa naisten tuoksuissa ”älykkyyttä, sisäistä kauneutta ja aistikkuutta”.  Inspiraation mies saa valokuvaamisesta ja arkkitehtuurista, minkä voi havaita katsomalla tätä graafista hajuvesipulloa.
Tuoksussa valkoiset kukat, Bulgarian ruusu ja valkoinen pioni johdattelevat puhtaaseen ja sensuelliin  Narcison myskiseen sydämeen, jossa ne yhdistyvät hienostuneisiin metsäisiin sävyihin. Vetiver, tumma ja vaalea santelipuu ja lopputuloksena on häikäisevä kukkais-metsäinen tuoksu, joka sopii niin kesäiltaan. Minusta tuoksu on enemmänkin mausteinen kuin raikas, mutta minähän pidänkin enemmän mausteisista tuoksuista, vaikka kesäisin pyrinkin etsimään sitä pirtsakkuutta ja raikkautta tuoksuissa. Tuoksu kestää iholla noin kuutisen tuntia ja alku on hieman voimakas, mutta laantuu pian. Narcison hienostunut tuoksu kyllä herättää mielenkiinnon ja huomaan, että tätä tekee vain mieli nuuhkia.

Elokuussa myynnissä Kickseissä ja Stockmannilla.
Oletko sinä vielä joutunut Narcison lumoihin?

Tiedot lehdistötiedotteesta
Tuoksu lehdistönäyte

   

                                                                             With love,
                                             M

11 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *