Muoti

Pitsiunelmia

Mökkeilylomasta toivuttuamme suuntasimme lauantaina tyttären kanssa ostoksille Changeen alennuksia katsomaan. Olen vieraillut siellä useampaan otteeseen etsimässä itselleni liivejä, mutta aina oma kokoni on loppu, turha toivo edes saada itselle alesta liivejä. Mutta tyttärelle löytyi ihanat Britney Spears the intimate setti. Kauniit ja juuri niin naiselliset alusvaatteet kuin vain voi olla.
Alekin oli 40%, joten hyvä niin.

Itselleni löysin perusmallistosta Charade setin ja kauniit oli nämäkin, tosin nämä olivat normaalihintaiset.

Sävy liippaa todella läheltä tuota parvekkeelle hankkimaani ruusua, liekö värinä shamppanja.
Liivit ja kaikki alusasut saa 20% alennuksella, jos on Change klubin jäsen. Itse olen liittynyt jäseneksi jo vuosia sitten, kun kyllästyin ketjuliikkeisiin, joissa ei ole minun kokoani edes myynnissä. Kun ostaa vuodessa 150 e edestä, niin saa aina sen alennuksen normaalihintaisista tuotteista. No, onhan se 20% parempi kuin ei mitään, joten hyvin tämä keikka meni, tosin loppusumma taisi olla tuo vipin määrämä vuosisumma, joten alennuksia on tulossa myös seuraavilla vuoden ostoksilla. Itse olen tykästynyt liikkeen tuotevalikoimaan, mutta aina ei tärppää malli tai koko, mutta olen alistunut siihen ja käväisenkin siellä usein katsastamassa tilanteen. Kuorma kun tulee kuulemma joka viikko, ainakin Jumbon liikkeesä, Vantaalla. Isokokoisten naisten liivejä oli kauppa pullollaan ja hurjissa alessa ja minä täällä piipitän pienten naisten puolesta, että tilatkaa niitä liivejä enemmän myös 60-65 senttikoossa. Ne kuulemma menee heti ja enempää ei saa tilata, kummallista. Jos niillä on menekkiä, niin miksi ei? Meikäläinen ei aina näitä juttuja ymmärrä.

Onko sinulla jotain suosikki-liikettä mistä löydät alusvaatteesi? Kiinnostaisi tietää myös, että paljonko rahaa sinulla menee vuodessa alusvaatteisiiin?

                                                                   With love,
                                                              M
                                                   

12 Comments

 • Jonna H.

  Ihania!

  Itse käytän tiettyjä merkkejä, joten tiedän niistä kokoni, niinpä tilaan alusvaatteet aina netistä. Ahdistaa ajatuskin, että joutuisin sovittelemaan niitä jossain muualla kuin kotona. Figleavesia käytän eniten, mutta joskus jos on hyvä ale shoppailen suomalaisessa Timarcossakin. 🙂

 • Viltsu

  Olen luopunut paikallisista kauppaketjuista ja erikoisliikkeistä jo aikapäivät sitten. Tarjousliivejä ei löydy. Olen sitä isompaa rintamuskokoa, joka saa etsien etsiä, jos yrittää kaupoista saada. Ei montaa mallia ollut erikoisliikkeessäkään, kun olen siellä käynyt katsomassa. Taisipa jopa 3 erilaista löytyä alle 100 euron rintsikoista. Kun sitten ostin sellaiset 70 euron hintaiset, kestivät ne peräti 3 kuukautta. Ei minulla ole varaa sellaiseen! Olen sittemmin siirtynyt nettiin ja löydän sitä kautta suuremmitta vaivoitta kokoa, näköä ja laatua minulle sopivaan hintaan.
  Kauniit nuo ostamasi, kumpanenkin.

 • Mysterious M

  Housuja minäkin löydän ketjuliikkeistä, sentään:) Victorian kaupassa tytär vieraili Lontoon matkalla ja oli sieltä löytänytkin jotain, mutta jos Victorialta ostaa, pitää lähteä reissuun:) Verkkokaupasta kun on hanakala ostaa, kun sovittamalla saa parhaiten istuvat.

 • Mysterious M

  Nettikaupat on hyvät, jos liivit on aina samaa merkkiä, mutta eri malli kuulemma voi vaikuttaa myös ympärysmittaan ja pitsin ja kankaan materiaali. Sain tämän vastaukseksi, kun ihmettelin kokoeroja vaikken ole laihtunut tai lihonut ja olen käyttänyt samaa liivimerkkiä koossa 65 ja nyt tarvitsinkin 60. Ota näistä nyt sitten selvää. Mutta pitäsi vain uskaltautua tuon verkkokaupan ihmeelliseen maailmaan ja räväyttää joskus:)

 • Mysterious M

  Koen sympatiaa, koska olen itsekin erikoiskokoa 60 F tai 65 E. Aina en kyllä ymmärrä nätä kokoja, sillä ei nämä kaikkiin liiveihin mätsää. Harmittaa maksaa kova hinta liiveistä, jos ne ei kestä ja raskas rinta tietenkin tuo omat haasteensa, joten ymmärrän harmisi. Pitäisi varmaan alkaa etsimään liivejä netistä, jos vaikka oikeat löytyisi. Toisaalta pätevä myyjä osaa katsoa mallin sopivuuden oikein. Esimerkiksi meistä yhdet liivit oli tyttärelle just, mutta myyjä neuvoi, että kaarituki osuu juuri siihen kohtaan, että jos rinta yhtään kehittyy vielä, niin hangatessaan se voi aiheuttaa rintatulehduksen!
  Liivit ovat kyllä kauniit ja toivon, että oikein (siis käsinpesu) pestynä kestävät jonkin aikaa:)

 • Mysterious M

  Okei ja jaaha:D Sieltäkö voi ostaa myös rintsikoita, jotka sopivat? Miksi minä en koskaan löydä sieltä mitään ja muut tekevät vaikka mitä löytöjä:) Mutta hyvä jos löytyy jättiksiä, oisko siellä myös pikkiksiä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *