Sisustaminen

Vinna

Vinna, joo jos ruotsia oikein taidan, niin on voittajan olo, kun keittiössä on kodinkoneet paikallaan. Jääkaappipakastimet ja astianpesukone, jossa tosin oli vielä joku etusarjan osa alas kiinnittämättä, mutta koneet toimii! Miten ihana tunne, kun ei tarvitse tiskata käsin ja kuivata pyyhkeellä ja se jos mikä, oli rasittavaa ja hidasta. No, mutta nyt homma on hollillaan ja poikihan se hieman lisäinnostusta ja tuunailua muuallekin keittiöön. Meillä on Petra- keittiö ja siihen hankkimani vetimet alkoivat ärsyttää. Joten toissailtana hurautin Ikeaan ja nappasin mukaani uudet vetimet, jotka käyvät paremmin uusien kodinkoneiden kanssa yhteen.

Näitä oli 28 kpl, jotka väänsin paikalleen ja pyyhin tietysti samalla kaikki keittiön pinnat siinä samalla. Mies tuli kotiin loppumetreillä ja kysyi, miksen käyttänyt akkuporakonetta, jolla olisi saanut homman helpommin. No, eipä tullut mieleen ja ilmankos peukalossa on nyt rakko. Mutta nyt voin sanoa tehneeni keitiöremonttia ja kuvia pikku remontista ja uudesta ilmeestä laitan tänne myöhemmin. Pienillä jutuilla saa kyllä kivasti vaihtelua, miksiköhän en ole tätä aiemmin tajunnut?

Vanhoja vetimiä on nyt se 28 kpl työttömänä, joten jos tiedät jonkun, joka haluaisi ostaa tämän satsin omaan keittiöön tai vaikka mökille, niin laita minulle tarjousta s-postiin ennenkuin laitan nämä huutonettiin. Hinta ei ole kuin pari euroa kpl, mutta voit laittaa tarjouksen koko satsista.

Pyykkikonekin tuli tänään ja sain lirkuteltua Postin pojat kantamaan koneen ylös. Mies oli silloin muualla ja kyllähän ne pojat kantoivat kiltisti koneen tuosta vaan. Minun piti kyllä allekirjoittaa lappu, että otan täyden vastuun, jos irtaimistolle tapahtuu jotain. No toki otan, sillä enenmmän tuhoa tapahtuu, jos minä hyppään puikkoihin ja rupean sitä konetta kantamaan. Painaa muuten 75 kg, joten kyllähän sitä kantaa tasaisella, mutta kierreportaissa, jossa ei ole paljoakaan tilaa, niin no thanks. Mutta nyt se kone odottaa vain asennusta ja olen niin iloinen. Kohta tuo karmiva pyykkivuori saa kyytiä. Millähän tuon asentajan saisi lirkuteltua tuolta sohvalta hommiin? Ei tepsi enää nuo samat lirkutukset, kuin postin poikiin.

                                                        With love,
                                                               M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *