Kosmetiikka

Puhdas+ Beauty Oil

En ollut koskaan erityisemmin perehtynyt öljyihin kauneudenhoidossa ja minulla oli sellainen mielikuva, että vaikka öljyt ovat hyväksi, sisäisesti nautittuna, niin esimerkiksi kasvoille laitettaessa, iho räjähtää näppylöille välittömästi. Kun sain testiin Puhdas+ Beauty Oil tuotteita, päätin karistella ennakkoluuloni ja kokeilla öljyjä reippain mielin.

New Organics Oy on uusi suomalainen, innovatiivinen
kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan pohjoismaisille kuluttajille puhtaita, orgaanisia ja
ekologisia terveys- ja hyvinvointituotteita. Missiomme on ”Providing pure health – puhdasta terveyttä

Vartaloöljyyn, Deep Moisturising  Body Oil, tykästyin kovin, sillä mikään kosteusvoide ei ole saanut ihoani näin pehmeäksi. Annostelemisen suhteen minulla on vielä oppimista. En muistanut sitä sääntöä, että öljy tulisi levittää iholle sen vielä ollessa suihkun jäljiltä kosteana, vaan yritin hieroa sitä kuivaan ihooni. Öljyä tuli lotrattua ihan liikaa, koska aluksi se ei levittynyt iholle pienellä määrällä ja niinpä lisäilin sitä ja kohta sitä olikin jo liikaa. Imeytyminen kesti ikuisuuden ja en voinut kuvitellakaan pukeutuvani heti. Seuraavalla kerralla tein kaiken toisin, iho oli vielä kostea ja öljyä kului nyt vähemmän, mutta imeytyminen kuitenkin kestää jonkin aikaa. Olen enemmän iltasuihkun ystävä, joten silloin onkin aikaa odotella hieman ennen pukeutumista. Tuoksu tässä öljyssä oli ihanan mieto, mutta miellyttävä. Auringonkukansiemen, oliiviöljy, rosmariini ja kookosöljy tekevät kosteuttavan ja ihoa pehmentävän öljyn vastustamattomaksi ja tähän jää koukkuun. Voin vain kuvitella, miten ihanasti tämä kostuttaa ihoa talvella, kun iho on rutikuiva, varsinkin sääristä.

Tytär otti käyttöönsä kauneusöljyn, jossa on ruusunmarjaa. Se sopii erityisesti herkkäihoisille ja antaa kosteuttavan, rauhoittavan ja pehmentävän vaikutuksen. tytär kun kuivaihoisena kärsii välillä miliumeista, samoin kuin nuorempikin tytär, joten ajattelin tämän tuovan sitä kosteutta pintakuivaan ihoon. Tytär käyttää tätä vain iltaisin ja hän kertoi, että tuote ei heti imeydy, joten varmasti hänkin saattaa laittaa sitä liikaa. Mutta iho on tullut pehmeämmäksi näiden muutamien käyttökertojen aikana ja ainakaan miliumeja, tai muita ärsyyntymisnäppysiä ei ole ilmaantunut. Sisältää ruusunmarjaa, manteliöljyä ja auringonkukansiementä.

Testailin vielä decolteelle kauneusöljyistä Puolukansiemenöljyä. Öljyssä on omega 3-rasvahappoja, jotka kirkasavat ihoa ja pitävät yllä ihon luonnollista terveyttä ja kauneutta. Olen nuoruudessa käräyttänyt auringossa decolteen muutaman kerran ja nyt se punoittaa ja palaa helposti ilman kunnon suojaa. Iho on hieman karhea ja liian tuhti kosteuttaminen ja aurinkovoiteet saattavat aiheuttaa välillä näppyjen puhkeamista, joten tähän toivon öljyn tuovan apua. Vaikka olen käyttänyt tätä öljyä vain muutamia kertoja, on iho alkanut tuntua miellyttävältä ja ainakaan näppyjä ei ole ilmaantunut.  toivon tämän auttavan myös jatkossa.
Luontaistuotekaupat ja Sokos myyvät näitä Puhdas+ Beauty Oil tuotteita ja hinnat ovat noin 25-26 e/tuote.

Ovatko öljyt sinulle tuttuja ihonhoidossa? Onko tämä merkki sinulle jo tuttu?

Lehdistönäytteet

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *