Kosmetiikka

Tenderly Promise by Oriflame

Kesäisten tuoksujen sarjassa on vuorossa Oriflamen Tenderly Promise. World Childhood- säätiön kunniajäsen, Ruotsin prinsessa Madeleine, on lähtenyt tämän kampanjan keulahahmoksi. Säätiö tukee kansainvälisesti yli 100 projektia avustaen mm. hyväksikäytettyjä lapsia tai lapsia, jotka ovat uhan alla joutua hyväksikäytetyksi, katulapsia sekä perheitä avun tarpeessa. Jokaisesta ostetusta Tenderly Promise tuoksusta tehdään lahjoitus World Childhood-säätiölle ja tavoitteena on lahjoittaa miljoona euroa.

 

LUPAUS RAKKAUDESTA

Tyylikäs, valkoisia kukkasia sisältävä tuoksu aukeaa kirpeänä sitruksena, persikankukilla ja rosepippurilla, jotka tuovat mieleen lasten iloisen naurun soinnin. Sydäntuoksun kermaisen majesteettisen valkoisen lijan, herkän kielon ja pionin muodostama elegantti kukkakimppu edustaa naisellista viehkeyttä. Jo tuhansia vuosia valkoinen lija on symbolisoinut monissa kulttuureissa äitiyttä, syntymää ja viattomuutta.

Miltä Tenderly Promise sitten tuoksuna vaikuttaa. Tuoksu on pirteän raikas, ehkä hieman suihkusaippuamainen ja aluksi voimakas tuoksu hiipuu hiljalleen iholla miellyttäväksi ja miedohkoksi päivätuoksuksi. Kielo erottuu tuoksusta hetken iholla ollessa. Tuoksulla ei minusta ole ikärajaa ja sopii varmasti niin nuorelle kuin aikuisemmallekin naiselle.

Onko tuoksu tai kampanja sinulle jo tuttu? Ostaisitko tuoksun vain sen oheessa olevan hyväntekeväisyyskampanjan vuoksi?

Jos kiinnostuit tuoksusta, niin se näyttää nyt olevan tarjouksessa Oriflamessa

Tiedot esitteestä
Tuoksu sponsored

                                                                  
                                                          With love,
                                                                  M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *