Lifestyle

Hiekanvaalea tarjotin

Ei koskaan pitäisi poiketa ”vain katsomaan” mentaliteetillä, kun on kyse alennusmyynneistä, sillä aina sieltä jotain sattuu tarttumaan mukaan. Niinnkuin tämä tarjotin tässä. Menin sitten todellakin aivan muita juttuja ostamaan ja kuinkas ollakaan Stockmanilla oli tavaraa 50% alennuksessa, joten himotus iski ja tarjotin lähti mukaan sitä aikani pyöriteltyäni. Kotona vasta välähti, että vaikka tämä nyt on saanut paikan olohuoneesta, niin sen paikka varmasti tulevaisuudessa löytyy yläkerran vessasta, jahka sitä joskus pääsee remppaamaan.

Tarjotin on tekonahkaa ja jäljittelee jotain eläinkuosia. Värisävy oli minusta niin kaunis ja rauhoittava hiekansävy, että ihastuin täysin ja vielä lisänä nuo metallisett kannattimet. Hintakaan ei ollut pöllömpi, vain 24 e. Riittääkö tämä selitykseksi miksi taas sorruin shoppailemaan, vaikkei pitänyt?

Tämän kauniin kukkasen kera toivotan mukavaa sunnuntaita ja tämä lähtee nyt riehumaan puolitoistatuntiselle zumba-maratonille, jiihaa!

Oletko muuten käynyt jo aleostoksilla ja mitä kivaa mukaan tarttui?

                                                    With love,
                                                           M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *